Mėnesio archyvas: 2013 m. vasario mėn.

Drabužiai internetu

Drabužiai internetu

Drabužiai internetu – rubaitau.lt

Dabar internetu galite padaryti beveik viską! Užsisakyti lėktuvo bilietus arba maistą į namus, rezervuoti bilietus į teatrą ar į kiną, bendrauti su draugais ar giminaičiais ir apsipirkinėti. Pastarasis faktas apima visų prekių pasiūlą, į kurią įtraukiami ir drabužiai internetu. Kadangi pirkti internetu o ne parduotuvėje, tampa vis įprasčiau, didėja ir prekių pasiūla. Dabar tokioje internetinėje drabužių parduotuvėje bet kuri lytis gali atrasti reikalingą pirkinį, vienintelis galvos skausmas – išsirinkti jį iš tokios galybės pasiūlymų. Taip pasijausti gali ir vyrai, ir moterys, kuriuos suvilioję drabužiai internetu stebina savo pačiais naujausiais ir madingiausiais modeliais, o tokių įprastose drabužių parduotuvėse – tikrai sudėtinga surasti. Tačiau jau dabar tokia galimybe lengvai ir greitai apsipirkti gali pasinaudoti prie kompiuterio prisėdusios moterys ar vyrai, taip pat ir jų vaikai.

Skaityti straipsnį “Drabužiai internetu” »

Nemokami skelbimai

Dabartinis pasaulis būtų visiškai bevertis, jeigu jame nevyktų prekyba. Pirkimas ir pardavimas – tai dideli pinigų srautai, kurie teka iš vienos kišenės į kitą, vis kitam gavėjui augindami milžinišką pelną. Šiuo metu turime daug prekybą varančių variklių pavyzdžių, o vienas iš jų – skelbimai. Tai pats populiariausias būdas išplatinti informaciją apie produkciją, nesvarbu ar tai būtų siūloma, ar paieškoma prekė. Bet kokiu atveju skelbimai žmonėms visada buvo ir bus reikalingi, o patys populiariausi skelbimų platintojai tie, kurių nemokami skelbimai leidžia atrasti šimtus naujų skelbimų kiekvieną dieną. Tokia auganti pasiūla leidžia vartotojui ne tik surasti reikiamą daiktą, tačiau ir išsirinkti. Taigi, galime drąsiai sakyti, kad tokie nemokami skelbimai yra visos prekybos mazgas, kuris į įvairiausias puses išskleidžia milijonus šakelių, savo ruožtu auginančių pelną patiems užsakovams. Kadangi skelbimų būna pačių įvairiausių, pabandysime apžvelgti, į kokias kategorijas yra suskirstomi tokie nemokami skelbimai.

Nemokami skelbimai, kurie parduoda

Nemokami skelbimai

Nemokami skelbimai

Tokie nemokami skelbimai padeda vartotojams atrasti jiems reikiamą prekę ar paslaugą. Vieni iš jų savo paieškos sistemose tiesiog ima ir įrašo ieškomo daikto ar paslaugo pavadinimą, o kiti iš karto susiranda skelbimų svetaines, kuriose ieško reikiamo pirkino pagal tam tikras kategorijas. Šitaip atsifiltravus skelbimus žmogui yra daug paprasčiau greitai ir lengvai surasti tai, kas jam šiuo metu yra reikalinga. Taip pat tokie skelbimai padeda ištirti rinką, susižinoti preliminarias kainas ir vietas, kuriose yra pardavinėjami šie daiktai ar suteikiamos tam tikros paslaugos.

Skaityti straipsnį “Nemokami skelbimai” »

Patarimai nuomojant automobilį

Automobilių nuoma Kaune

Automobilių nuoma Kaune

Kadangi pasaulyje plačiai naudojamasi nuomos teikiamomis galimybėmis, jos neaplenkia ir mūsų Lietuvos. Po truputėlį visuomenė priima į savo vartojamų paslaugų ratą ir automobilių nuomą. Tačiau yra tokių žmonių, kuriuos šios naujovės nežinomybė juos atstumia, tad tam, kad sužinotumėte šios paslaugos galimybes, turėtumėte surizikuoti ir išbandyti. O nežinomybę galite aplenkti keliais patarimais, kuriais remiantis pigi automobilių nuoma jūsų tikrai neišgąsdins.

Įsitikinkite, ar turite galimybę išsinuomoti automobilį

Kadangi dažniausiai nuomojami automobiliai yra vieni iš naujesnių modelių, kompanijos reikalauja, kad tokias transporto priemones galėtų išsinuomoti tik atitinkamą patirtį sukaupę vairuotojai. Tad prieš nuomojant automobilį įsitikinkite, kad jūs atitinkate amžiaus ir stažo limitą. O tam, kad išvengtumėte dar didesnių nesusipratimų, pasitikrinkite, ar jūsų vairuotojo pažymėjimas galios visą laiką, kai naudositės išnuomotu automobiliu.

Skaityti straipsnį “Patarimai nuomojant automobilį” »

Automobilių nuoma Vilniuje

Šiais laikais gyvenimas be transporto priemonės yra tiesiog neįsivaizduojamas. Vieni naudojasi viešuoju transportu, o kiti – automobiliais. Pirmuoju atveju pliusas tas, kad tai yra gana pigus susisiekimo būdas, tačiau reikia prisitaikyti prie nustatyto grafiko, skubėti į tam tikrą stotelę, planuoti persėdimus tam, kad pasiektumėte tikslą. Tuo tarpu automobilis „suvalgo“ pinigėlius, kurie skirti kurui, tačiau savininkas tampa visiškas nepriklausomas nuo laiko, važiuoti jis gali kur nori ir kada nori. Tačiau norint turėti nuosavą automobilį reikia finansiškai stabiliai stovėti ant kojų tam, kad transporto priemonė būtų aprūpinta visais eksploatavimui reikalingais dalykais.

Automobilių nuoma

Automobilių nuoma Vilniuje

Tokiame dideliame Lietuvos mieste kaip Vilnius, laiką taupantys žmonės yra linkę naudotis automobiliais, ypač kai kalba eina apie verslius asmenis, kuriems yra įprasta važinėti pas klientus, todėl dienos be savo automobilio jie negali įsivaizduoti. O tie, kurie įsidarbina tokioje verslioje įmonėje, tačiau neturi savo asmeninio automobilio, susiduria su dilema, kurios viena iš sprendimo galimybių yra automobilių nuoma Vilniuje. Ši paslauga yra itin mėgstama stambių įmonių kolektyvo, kadangi tokiu būdu darbovietė aprūpina savo darbuotojus viena reikalingiausia darbo priemone –  automobiliais.

Skaityti straipsnį “Automobilių nuoma Vilniuje” »

SMS internetu – SMS siuntimo internetu paslaugos

SMS internetu – vienas iš daugelio bendravimo būdų

sms internetu

SMS siuntimas internetu už 4 ct

Visuomenė be bendravimo – ne visuomenė. Kiekvieną akimirką mes naudojamės skirtingomis komunikacijos išraiškomis: akių kontaktais, judesiais, žodžiais, ar rašytiniais tekstais. Tai padeda išreikšti mintis, idėjas ir nuomones. Kadangi šiuolaikinis pasaulis nepaliauja stebinti žmonijos savo informacinių technologijų pažanga, komunikavimas internetu tampa viena iš plačiausiai vartojamų netiesioginio bendravimo atmainų. Be laiškų, elektroninių laiškų ir skambučių mobiliaisiais telefonais dar turime ir bendravimą SMS žinutėmis. Tačiau tobulinamos internetinės galimybės plačiai atveria duris į SMS siuntimą internetu, o tai yra nuostabi išeitis negalintiems išsiųsti svarbios SMS žinutės iš savo mobilaus telefono.

Kam SMS siuntimas internetu yra reikalingas?

Kadangi SMS žinutės kainuoja pinigėlius, kartais net nepastebime, kaip mūsų sąskaita ima ir ištuštėja. O dažniausiai pasiteisina kiaulystės dėsnis ir sąskaitoje išvystame nulius būtent tada, kai išsiųsti SMS žinutę yra itin svarbu. Tokiu atveju bet kas, kas turi prieigą prie interneto, gali pasinaudoti naujove ir išsiųsti SMS internetu. Žinoma internetu galima išsiųsti elektroninį laišką, tačiau galbūt gavėjas neturi galimybės naudotis internetu, o jūsų SMS žinutė pasieks jo mobilų telefoną, kuris tikrai bus šalia jo. Taigi, tai yra išeitis iš nepatogios padėties, o rezultatai bus jaučiami iškart pasinaudojus šia paslauga.

Skaityti straipsnį “SMS internetu – SMS siuntimo internetu paslaugos” »

Drabužiai internetu

Kadangi kompiuteris be interneto praranda daugiau nei pusę savo vertės, darome išvadą, kad beveik visi vartotojai turi prieiga prie šios virtualios erdvės. Ką su ja veikti? Kuo ji naudinga? Tai klausimai, kurie kyla tik dar šių naujovių neišbandžiusiems žmonėms. Pirkite ir parduokite! Interneto kuriama aplinka yra puikiai pritaikyta tokioms piniginėms operacijoms, o esamos internetinės svetainės padeda realizuoti jūsų planus. Kadangi vienas elementas – apranga, be kurios nei vienas žmogus neįsivaizduoja savo dienos, reikalauja ypatingai daug dėmesio, interneto pagalba galima palengvinti tą dėmesio „naštą“. Nebebėgiokite po parduotuves, neeikvokite veltui savo kuro, važiuodami į parduotuvę. Įsijunkite kompiuterį, internetinę naršyklę ir drabuziai internetu taps pasiekiami ranka.

Kam pirkti iš patalpos, jei galima ir iš virtualios erdvės?

Drabuziai internetu

Drabuziai internetu – internetinė drabužių parduotuvė

Kadangi firminėse parduotuvėse eilinius žmones baugina aukštos kainos, o rūbo norisi kokybiško, siūloma drabužius pirkti internetu, kuomet jų kaštai siekia tik pačių prekių kainas ir pristatymo išlaidas. Tad tai ne tik taupo laiką, tačiau ir jūsų uždirbtus pinigėlius. Taip pat atkreipkite dėmesį į tai, kad drabužiai internetu nebūtinai turi būti nauji, kadangi yra ir tokių internetinių svetainių, kuriose siūloma įsigyti jau dėvėtą aprangą, analogiškai patys galite siūlyti kitiems jau nebenešiojamą savo aprangos detalę. Taigi, drabuziai internetu ne tik siūlo pigiau įsigyti ieškomą rūbą, tačiau ir užsidirbti pinigų parduodant jau nebenešiojamus drabužius.

Skaityti straipsnį “Drabužiai internetu” »

SEO straipsniai

SEO, arba kitaip optimizavimas paieškos sistemoms, yra būdas „pasikviesti“ vartotoją į savo internetinę svetainę. Beveik 90 % šiuolaikinės visuomenės naudojasi paieškos sistemomis norėdami susirasti juos dominančią informaciją. Užtenka įvesti vos vieną žodį ar kelių žodžių kombinaciją ir paieškos sistema „atfiltruoja“ ir pateikia jums reikalingą informaciją. Tad ieškojimas tampa patogus, greitas ir patikimas. Tačiau iš kur paieškos sistemos žino ką pateikti vartotojui? Pagal kokią „rikiuotę“ yra pateikiamos internetinės svetainės su galimu atsakymu į vartotojo klausimą? Vienas iš atsakymų – SEO straipsniai.

SEO straipsniai – kas tai?

SEO straipsniai

SEO straipsniai – geriausios atgalinės nuorodos

Tai rišlūs ir įdomus tekstai, kuriuose galima rasti keletą kartų besikartojančius raktažodžius, pagal kuriuos yra iškeliamas norimas internetinis puslapis. Tokie SEO straipsniai, patalpinti įvairiuose kataloguose, turi nuorodą į jūsų puslapį, tad tokiu būdu yra pritraukiama daugiau jūsų internetinės svetainės lankytojų.

Vienas svarbiausių SEO straipsnių reikalavimų yra teksto rišlumas su raktažodžiais. Jeigu ieškote informacijos apie darbą užsienyje, o paieškos sistema jums pasiūlė straipsnį, kuriame rašoma apie makaronus ir bulves, o „darbas užsienyje“ yra įterptas sakinyje visiškai be konteksto, tai toks SEO straipsnis yra visiškai bevertis. Vartotojas daugiau tos internetinės svetainės tikrai neatsidarys, nes žinos, kad joje pateikta informacija yra visiškai nenaudinga. Todėl SEO straipsniai turi būti susiję su jame įrašytais raktažodžiais tam, kad vartotojas susižinotų jį dominusią informaciją.

Skaityti straipsnį “SEO straipsniai” »

Paskolos nuo 18 metų

Jei jūs esate nepilnametis, paskola jums nebus suteikiama. Turbūt tai nieko labai ir nenustebins. „Paskolos nuo 18 metų“ – tai visų kredito bendrovių politika. Ir nepulkite purkštauti ar būti nepatenkintu – tai ne tik teisinga, bet ir neišvengiama. Panagrinėkime, kodėl.

Paskolos nuo 18 metų

Paskolos nuo 18 metų

Nepilnamečiai asmenys visada (išskyrus išimtinus atvejus) yra priklausomi nuo tėvų. Ir tai normalu, juk jie dar eina į mokyklą ir nėra pakankamai subrendę, kad galėtų patys save išlaikyti. Jie priklausomi nuo savo tėvų ne tik finansiškai, bet dažnai ir psichologiškai, nes, kad ir kaip bebūtų sunku tai pripažinti, jie dar nėra pajėgūs patys savarankiškai priimti kai kuriuos sprendimus.

O juk paskolos nuo 18 metų – tai finansinis įsipareigojimas. Būtent, įsipareigojimas. Paaugliai (deja, tenka pripažinti, ir kai kurie suaugę) mato „linksmąją“ paskolos pusę, traktuodami ją kaip lengvai gaunamus pinigus, kuriuos galima išleisti ten, kur labiausiai norisi: ir nesvarbu, ar tai būtų nauja suknelė, ar dviratis, ar išmanusis telefonas, ar planšetinis kompiuteris. Pinigai be galo greitai prapuola, bet lieka skola, kuri kabo virš galvos kaip Damoklo kardas.

Skaityti straipsnį “Paskolos nuo 18 metų” »

Televizijos archyvas

Kam reikalingas televizijos archyvas?

Televizijos archyvas

Televizijos archyvas internete

Pasaulis kiekvieną dieną visuomenei pristato ne po vieną naują filmą. Tačiau žydruosiuose televizijos ekranuose galime išvysti ne vien juos. Įvairiausios pramoginės ar informacinio pobūdžio laidos, žinios ir serialai – tai kiekvieną dieną televizijos ekrane šmėžuojantys elementai, pradedami rodyti nuo anksčiausio ryto iki gilios nakties, siekiančios net keletą valandų po vidurnakčio. Tokių televizijos programų „griaučiai“ kiekvienai savaitės dienai yra tokie patys, keičiamas tik jų turinys. Ar bent įsivaizduojate, kiek serialų yra parodoma per vieną savaitę? Kiek animacinių filmukų per 7 dienas išvysta jūsų vaikai? O kiek jų parodoma per mėnesį, metus? Tai yra nesuskaičiuojama galybė vaizdinės medžiagos, kurią kažkur reikia patalpinti tam, kad bet kuriuo metu galėtumėme susirasti norimą įrašą ir jį peržiūrėti. Tokiam tikslui buvo sukurtas televizijos archyvas, kuriame visi televizijos įrašai saugiai talpinami ne vieneriems metams.

Skaityti straipsnį “Televizijos archyvas” »

Ryanair – vienintelė pigių skrydžių bendrovė Lietuvoje

Ryanair yra vienintelė pigių skrydžių bendrovė Lietuvoje. Sakysite – „Nė velnio! Yra dar ir Wizzair!“. Su jumis niekaip nesutiks bendrovės Ryanair prezidentas Michaleas O‘Leary, kuris Lietuvoje lankosi gana dažnai pastaruoju metu ir mielai duoda interviu žiniasklaidai. Savo interviu jis atskleidžia ne tik didžiausios Europoje pigių skrydžių bendrovės planus, bet ir naujus maršrutus, kurie, atrodo, lietuvius turėtų itin nudžiuginti šiais metais.

RyanAir skrydžiai

Ryanair – vienintelė pigių skrydžių bendrovė Lietuvoje

Bet nuo naujų maršrutų į Graikiją ir Italiją pereikime prie pagrindinės minties – kas yra pigių skrydžių bendrovė ir kodėl Wizzair nėra laikomas lygiaverčiu konkurentu. Neseniai ši vengrų oro bendrovė apmokestino ir rankinį bagažą, be to įvedė papildomus mokesčius. Tiesa, Ryanair irgi mėgsta įvedinėti įvairius mokesčius, tad nenuostabu, kad gali greitai apmokestinti ir orą lėktuvuose, kuriuo kvėpuoja keleiviai ;). Bet Wizzair, atrodo, sulaužė pagrindinį pigių skrydžių bendrovių principą – ribojamas rankinis bagažas, jo svoris ir išmatavimai, tačiau rankinis bagažas yra nemokamas, o dideli krepšiai – mokami.

Skaityti straipsnį “Ryanair – vienintelė pigių skrydžių bendrovė Lietuvoje” »