Mėnesio archyvas: 2013 m. balandžio mėn.

Sienų šiltinimas

Kiekvienam žmogui po sunkios darbo dienos norisi grįžti į šiltus ir jaukius namus, tačiau ne visiems tai pavyksta. Skirtingos gyvenamųjų pastatų konstrukcijos ir statybos metai šiek tiek apriboja tokias galimybes, todėl yra siūloma griebtis patikimo būdo ir pačiam susikurti namus gaubiančios šilumos prieglobstį. Sienų šiltinimas – tai galimybė išlaikyti maksimalų šilumos kiekį savo namuose! Ne paslaptis, kad daugelis žiemą su siaubu žvelgia į sumą už šildymo išlaidas, todėl toks sienų šiltinimas tampa išsigelbėjimu tiek šilumos, tiek taupumo atžvilgiu.

Nuo ko pradėti?

Sienų šiltinimasViskas prasideda nuo idėjos. Apsižvalgykite savo bute ar name, įvertinkite gyvenamąjį plotą ir nutarkite, ar jums labiau tinka sienų šiltinimas iš vidaus, ar iš išorės. Jeigu jūsų gyvenamoji erdvė nėra itin didelė, tuomet šiltinimas iš vidaus jums sukeltų šiokių tokių nepatogumų, mat toks sienos „storinimas“ viduje tik dar labiau sumažintų jūsų kambarių kvadratūrą. Tačiau jeigu gyvenamasis plotas yra labai didelis ir jūs didelio skirtumo šiltinant iš vidaus nepajusite – kodėl gi ne?

Skaityti straipsnį “Sienų šiltinimas” »

Kreditorių apžvalga – kreditas internetu

Kaip jau galėjote pastebėti, Lietuvos paslaugų rinka yra perpildyta kreditorių įmonių. Tiesą sakant, negalėtume sakyti, jog tai yra blogai, kadangi žmonės turi daugybę pasirinkimų. Tačiau žvelgiant iš kitos pusės, piliečiams pasidaro sunku nuspręsti, į kurią bendrovę vertėtų kreiptis – dalinai, šis straipsnis skirtas būtent tokioms personoms. Taip pat, iš šio straipsnio sužinosite kiekvieno kreditoriaus pliusus bei minusus. Pradėkime.

Kreditorių apžvalga - "paskolos" & internetuCredit 24

Credit 24 yra viena iš populiariausių Lietuvos kreditorių kompanijų, teikiančių momentinias paskolas. Galbūt ši bendrovė ir nėra labai išsiskirianti, tačiau savo darbą išmano ko ne idealiai. Palūkanos, paskolų apimtys yra tradicinės, todėl ką nors neįprasto išskirti būtų ganėtinai sunku. Tiesiog, tai yra puiki bendrovė, kurios paslaugomis, mano manymu, galėtų pasinaudoti kiekvienas.

Sms credit

Ši bendrovė, ypač jaunuolių tarpe, išpopuliarėjo dėl savos akcijos – „Pakvieskite draugą ir už jį gaukite tam tikrą sumą pinigų“. Būtent šis marketingo triukas, mano manymu, pavertė Sms credit bendrovę šios paslaugų rinkos lydere – paklauskite bet kurio nesenai pilnametystę įgavusio asmens – esu tikras, jog neatsirastų nei vienas, kuris nežinotų šios bendrovės. Kalbant apie pačios įmonės darbą – pretenzijų tikrai nėra. Paskolų apimtys yra standartiškos, įprasta akcija „Pirma paskola nemokama“ puikia atlieka savo „darbą“, palūkanos nėra milžiniškos. Iš esmės, Sms credit yra puiki bendrovė pirmajai paskolai – išmėginkite šios kompanijos paslaugas savomis rankomis.

MomentCredit

Įmonė, turinti neįtikėtinai šaunų šūkį – „MomentCredit, kai reikia pinigų!”. Taip, galbūt kompanija ir nėra savo rinkos lyderė, galbūt ir neturi tokio didelio klientų rato, kaip Sms credit ar Credit 24, tačiau savo darbą atlieka pavyzdingai ir pavydėtinai gerai. Jeigu neklystu, šios įmonės palūkanos yra vienos iš mažiausių, todėl rimtai susidomėjusiems paskolomis – MomentCredit yra šaunus sprendimas.

Kreditas5000

Ši kompanija, tikriausiai, yra mažiausiai žinoma iš visų trijų, tačiau tikrai negalėtume sakyti, jog prasčiausia. Tiesą sakant, Kreditas5000 yra rimtas konkurentas bet kuriai kreditorių įmonei. Vertėtų paminėti tai, jog šios kompanijos darbuotojai yra neįtikėtinai malonūs ir puikūs komunikacijos įgūdžiai paverčia oficialų pokalbį šauniu pasišnekučiavimu. Kad ir kaip ten bebūtų, asmeniškai, iš šios įmonės nėra tekė imti paskolos, tačiau kelių minučių konsultacijos užteko tam, jog susidaryčiau puikią nuomonę apie kompaniją.

Tiesą sakant, tai tėra keturios kreditorių įmonės – šių yra kurkas daugiau Lietuvos rinkose. Kad ir kaip ten bebūtų, viską apibendrinus, būtų galima teigti, jog šios bendrovės savo darbą atlieka puikiai ir pavyzdingai. Jeigu kuomet galvosite, iš kur galėtumėte pasiimti paskolą, kai velniškai skubiai prireikia pinigų – įmonės pavadinimus matote prieš save.

Norėčiau palinkėti išmėginti bet kurį paskolų tipą, turiu omeny, nesvarbu, ar užsisakysite momentinį kreditą internetu ar trumpaja žinute, ir patirti visą malonumą savomis rankomis.

Gėlių pristatymas į namus

Ruošiantis vestuvėms ar bet kuriai kitai šventai didžiausia problema tampa laikas. Jo trūksta viskam, tad ne išimtis ir gėlių išsirinkimas, užsakymas bei atsigabenimas. Išsirinkti gėles šventei daug paprasčiau internetu, tai galima padaryti iš anksto, o gėlių pristatymas Vilniuje ir visoje Lietuvoje nėra problema.

Gėlių pristatymas į namusĮprasta, kad pristatymo į namus paslaugos yra apmokestinamos, kas daugelį pirkėjų verčia vykti į prekybos vietas patiems, tačiau paskaičiavus turėtų susidaryti kitokia nuomonė. Gėlių pristatymas Vilniuje nėra brangi paslauga, tuo tarpu važiuojant patiems gaištamas laikas, deginamas kuras, neretu atveju tenka susimokėti ir už automobilio stovėjimą arba tenka ilgai laukti viešojo transporto stotelėse, nepaisant to, koks oras. Tiems, kurie brangina savo laiką gėlių pristatymas – puiki išeitis.

Bene dažniausiai gėlės užsakomos antrųjų pusių, siekiant nustebinti, pamaloninti, tačiau taupant laiką ir kai kuriais atvejais pinigus gėlių užsakymas Vilniuje tinka ir ruošiantis šventėms, siekiant atnaujinti savo būstą ar tiesiog norint nudžiuginti save, nes gėlės – smulkus, bet didelę įtaką namų jaukumui ir Jūsų nuotaikai darantis elementas.

Gėlių pristatymas Vilniuje labai paprasta procedūra. Užsakydami gėles į namus, biurą ar kitą Jums patogią vietą turėtumėte tiesiog nurodyti tikslų adresą ir, rekomenduojama, o kartais ir reikalaujama, telefono numerį, kad kurjeris galėtų Jus rasti ir neklaidžiotų veltui. Taip pat, vertėtų iš anksto nurodyti, kokiu laiku Jums patogu sulaukti gėlių pristatymo. Taip išvengsite papildomo derinimo telefonu. Jei norite, kad gėlės būtų pristatytos ne Jums, bet kitam žmogui (ypač jei jis apie tai nieko nežino), turėtumėte žinoti, kada tas žmogus galės priimti Jūsų siunčiamas gėles. Tai gali būti keblu, jei norite neišsiduoti, tačiau turint noro – viskas įmanoma.

Gėlių pristatymas Vilniuje trunka labai įvairiai. Visų pirma, tai priklauso ir nuo Jūsų. Jūs galite derinti pristatymo laiką su gėlių pardavėju ar kurjeriu. Tai gali būti tiek kelių valandų laiko tarpas tą pačią dieną, tiek ir po savaitės ar dar vėliau. Kiek kebliau yra tuomet, jei pageidaujamas gėlių pristatymas ne Vilniaus mieste, o kitoje Lietuvos vietovėje. Pristatymas į nutolusias vietoves (kaimus, sodybas ir pan.) sunkiau derinamas, nes į tokias vietas vykstama ne kas dieną, o tai – papildomas derinimas arba gerokai didesnės pristatymo išlaidos nei kainuotų gėlių pristatymas Vilniuje.

Vienas pigiausių ir geriausių gėlių pristatymo paslaugų teikia – Inesa Floristė. Pristatymo kaina tesiekia 20-30 litų Vilniuje. Šios floristės darbus jūs galite apžiurėti jos internetiniame tinklapyje : http://www.inesafloriste.lt . Paskambinkite ir ji visada patars kaip išssirinkti geriausia variantą jūsų šventei.

Dažnai dvejojama, ar rinktis gėlių pristatymo paslaugą ar vykti į gėlių saloną ir dėl to, jog nuotraukose gėlės ir puokštės atrodo visiškai kitaip. Iš tiesų, daugeliu atveju nuotraukos yra geresnės kokybės, tačiau tik labai retu atveju užsakovai nusivilia gaunamomis pristatytomis gėlėmis, mat gėlių salonai konkuruoja tarpusavyje ir nori teikti tik aukščiausio lygio paslaugas už priimtiną kainą. Galima daryti išvadą, kad gėlių pristatymas Vilniuje Jums patiks ir net apsimokės!

Automobilių stiklų keitimas

Automobilių stiklų keitimas

Automobilių stiklų keitimas

Priekinis automobilio stiklas yra labai svarbus automobilio elementas.  Susidūrimo atveju priekinis automobilio stiklas yra labai svarbus vairuotojo ir keleivių saugumui. Būtent dėl šios priežasties, jei jūsų stiklas yra su įdauža – jums derėtų  susirūpinti savo saugumu. Tokiu atveju būtina nedelsiant kreiptis į  profesionalius meistrus ir  bandyti pataisyti stiklo įdaužą arba netgi keisti automobilio stiklą. Automobilių stiklai yra keičiami pagal gamintojų nurodytas technines charakteristikas ir technologijas, naudojant aukštos kokybės medžiagas bei specialiai tam skirtus įrankius, todėl būtina kreiptis tik į specialistus, priešingu atveju rizikuojate savo ir kitų gyvybėmis. Automobilių stiklų keitimas – tik profesionalų darbas.

Skaityti straipsnį “Automobilių stiklų keitimas” »

Darbo skelbimai

Darbo skelbimai

Darbo skelbimai

Laikai, kai darbo skelbimai ir jų paieška užtrukdavo visą amžinybę, praėjo. Nebereikia gaišti laiko ilgoms ir nemalonioms kelionėms, nebereikia švaistyti pastangų ten, kur jų mažiausiai reikia. Šių laikų visuomenėje pakanka vos kelių mygtuko paspaudimų, kad prieš tave atsirastų gausus įvairiausių pasiūlymų sąrašas. Dėl šių priežasčių, šiandien labiau aktuali yra ne paieškos, bet konkurencijos tema.

Nors darbų pasiūlymų gausa yra tikrai didelį, tačiau ne visi jie yra patrauklūs. Tarp šių skelbimų neabejotinai galima rasti ir tų, kurių užmokestis ir reikalavimai tarpusavyje yra sunkiai suderinami. Niekas už centus dirbti nenori, todėl iškilusi net ir menkiausia proga skatina konkurenciją. Darbo skelbimai yra tik pirmasis žingsnis, vedantis link pokalbio dėl darbo. Darbdavys jūsų nepažįsta, jis nenori būti jūsų draugu ar jums padėti. Kandidatas pats turi imtis iniciatyvos, taip parodydamas geriausias savo savybes ir charakterio bruožus. Tačiau šis pokalbis yra paskutinysis žingsnis. Svarbiausia atkreipti dėmesį į pirmuosius pasiruošimo darbus.

Skaityti straipsnį “Darbo skelbimai” »

Investiciniai fondai

Investiciniai fondai

Investiciniai fondai

Investicinius fondus dažniausiai renkasi asmenys, norintys investuoti ir pasirinkti būtent kolektyvinio investavimo priemonę. Tinkamai apsirinkus fondą, galite paprastai įgyvendinti visiškai paprastus siekius. Galimi įvairių rūšių investiciniai fondai, pasižymintys aiškiomis strategijomis, iš anksto numatyta rizika, konkurencinga grąža ir taip toliau. Investicinius fonus renkasi vis daugiau pasaulio gyventojų, nes tai viena iš pasaulyje labiausiai paplitusių investavimo rūšių. Ypač toks investavimo būdas populiarus Vakarų Europos valstybėse ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. Investicinių fondų esmė – daugelis investuoti linkusių asmenų kur nors investuoja dalį ar net visus turimus pinigus. Kiekvienas investicinis fondas turi fondo valdytoją, kuris pagal fondo strategijas pinigus investuoja į akcijas, obligacijas ir panašiais būdais. Investuotojai turi nemažai galimybių, kurias netrukus ir aptarsime.

Kiekvienas, apsirinkęs investicinius fondus, gali rinktis ir rizikos lygį. Pavyzdžiui, kuo ilgesniam terminui pinigai investuojami, tuo prisiimama rizika didesnė. Tačiau kuo rizika didesnė, tuo daugiau galite uždirbti. Investiciniai fondai tam tikra prasme panašūs į loteriją ar lošimus: kai sekasi, galima gerai užsidirbti. Tačiau vienas skirtumas – su investiciniais fondais nuostoliai nebūna tokie dideli ir žymūs, kaip kad kai kuriuose lošimuose. Įsigijus investicinius fondus, jų galima atsisakyti bet kada panorėjus: turimus vienetus galėsite parduoti už tuo metu vyraujančią rinkos kainą, o jei parduoti neapsimokės – galėsite ir kiek palaukti. Prieš imantis investicijų verslo, būtina pasidomėti, kur savo pinigus investuosite. Rinkitės tik garsiais ir patikimas investicines bendroves, turinčias ilgametę patirtį ir užimančias tvirtas investavimo rinkos pozicijas.

Skaityti straipsnį “Investiciniai fondai” »

Ąžuolinės grindys

Ąžuolinės grindys

Ąžuolinės grindys

Daugelis žmonų, įsirenginėdami namus svarsto, kokias grindis pasirinkti, kad jos būtų ilgaamžės, praktiškos ir, svarbiausia, lengvai prižiūrimos. Žinoma, grindis reikėtų rinktis priklausomai nuo patalpos. Virtuvėje, vonioje geriausiai tiks keraminės plytelės. Tuo tarpu svetainėje, miegamuosiuose, darbo kambariuose tinkamas parketas ar medžio grindys. Plačiau aptarsime, kuo išskirtinės natūralios medienos – pušinės bei ąžuolinės grindys. Pirma, grindų lentos yra aukštos kokybės ekologiški gaminiai. Jos yra tvirtos ir patvarios, gaminamos iš aukščiausios kokybės ir rūšies rinktinės medienos. Natūralios medienos spalvų grindys namams pirmiausia suteikia jaukumo, subtilumo. Šiandien nemažai žmonių renkasi dirbtinius pluoštus, tačiau vis daugiau vartotojų atsigręžia į gamtą ir renkasi natūralius pluoštus, natūralias medžiagas. Kaip žinia, natūralūs pluoštai yra brangesni, todėl ir kokybiškesni ir sveikesni naudoti.

Skaityti straipsnį “Ąžuolinės grindys” »

Dėvėtus drabužius plačiai vartoja vargstančios šeimos

Dėvėti drabužiaiDėvėti drabužiai yra atgaiva vargstančioms šeimoms. Kartais dėvėti drabužiai paliekami prie konteinerių, bet šiais laikais dėvėti drabužiai pastebimi ir prekyboje. Jei dėvėti drabužiai nėra labai susidėvėję, jais apsirūpina ir turtingesni žmonės. Kuo dėvėti drabužiai įdomesnių stilių, tuo paklausesni. Būna, kai dėvėti drabužiai parduodami visai nauji. Yra priimta, kad įsigyti dėvėti drabužiai namie išskalbiami. Jei dėvėti drabužiai brokuoti, jų į parduotuvę atgal nepriduosi. Kartais dėvėti drabužiai pridaro bėdos, nes būna, kai jie nudažo kitus drabužius. Kuo dėvėti drabužiai pigesni, tuo daugiau jų prisiperkame. Visais laikais dėvėti drabužiai buvo paklausūs, o dabartiniais – ypač. Sunkiai gyvenančioms šeimoms dėvėti drabužiai – lyg priedas prie socialinės pašalpos. Kaime dėvėti drabužiai labai reikalingi, nes yra daug nešvarių darbų. Jei dėvėti drabužiai išsiterliojo, galima juos išmesti ir pirkti kitus. Juk dėvėti drabužiai savo aukšta kaina negąsdina.

Daugiau informacijos – http://www.urmas.net/lt/katalogas/drabuziai-rubai/

Automobilių supirkimas

Automobilių supirkimas

Automobilių supirkimas

www.automobilių-supirkimas.lt –  Mes padėsime Jums greitai ir lengvai parduoti Jūsų automobilį.

Norite parduoti savo automobilį?

Tačiau neturite nei laiko nei noro užsiiminėti pačiais pardavimais?

Nevarkite, tiesiog užpildykite mūsų puslapyje esančią formą ir parduokite savo automobilį mūsų supirkėjams.

Jūsų duomenys apie automobilį bus išsiūsti visiems automobilių supirkėjams, kurie greitu laiku su jumis susisieks patys.

Automobilių supirkimas dar niekad nebuvo toks paprastas. Mes taupome Jūsų laiką ir sveikatą, Jums nereikės dėl nieko vargintis, Automobilių supirkejai sutvarko visus reikiamus dokumentus, o ir automobilį atvažiuoja pasiimti patys, jums patogiu laiku .

Skaityti straipsnį “Automobilių supirkimas” »

Dailylentės

Dailylentės

Dailylentės

Namas – tai objektas, turintis ir eksterjerą, ir interjerą. Kartais vienas kitam jie priešinasi, o kartais tvyro nuostabi harmonija. Kai galvojama apie būsto atnaujinimą ar remontą, lauko ir vidaus priešpriešos dar labiau išryškėja. Neretai statybų įkarštyje vykimo į parduotuvę tikslas būna dailylentės. Kaip žinia, jos taip pat naudojamos arba patalpoje, arba išorėje. Egzistuoja ir skirtingos rekomendacijos.

Suprantama, jog lauko apdailai skirtos dailylentės pasižymi didesne „ištverme“ nei kambarinės. Tęsiant kalbą apie rekomendacijas, galima patarti rinktis eglines dailylentes, kurių storis nuo kiek mažiau nei 2 cm iki 3 cm. Savo srities specialistai turėtų pasakyti ir apie tai, kokio drėgnumo produktus įsigyti geriausia.

Na, o štai diskusijoms pasisukus apie vidaus dailylentes,  medienos asortimentas tampa kiek platesnis. Kaip žinia, tai puikiai suprantama. Beje, reikėtų atsižvelgti, jog nuo lauko dailylenčių skiriasi ir storis, ir drėgnumas. Norint aukščiausios kokybės sprendimo reikėtų kreiptis į savo darbą išmanančius asmenis. Tokiu būdu gaunamas aukščiausios kokybės rezultatas, atitinkantis pasirinktas dailylentes.

Gana įdomi su dailylentėmis susijusi tema – profiliai. Štai lauko dailylentės gali „pasigirti“ šiais profiliais: imitaciniais, klasikiniais, šiurkščiu paviršiumi, pastogės pakalimo. Internete nesunku atrasti šiek tiek informacijos, be to, viską puikiai iliustruoja paveikslėliai, padedantys įsigilinti, kuo kiekvienas profilis skiriasi. Neretai bandoma atkreipti dėmesį į pagalbą pasitelkiant dailylentes šiurkščiu paviršiumi. Kuo jos tokios išskirtinės? Ogi tuo, jog joms pjauti reikalingas specialus pjūklas, vadinamas juostiniu. Be to, tokios dailylentės pasižymi didesniu dažų sugėrimu. Tai savo ruožtu susiję su didesniu atsparumu aplinkos poveikiui.

Dailylentės – vienas svarbiausių namo įrengimo arba remonto klausimų. Kadangi pasirinkimas neapsiriboja vienos ar dviejų rūšių gaminiais, ko gero, aukščiausias rezultatas pasiekiamas kreipiantis į specialistus.