Mėnesio archyvas: 2013 m. liepos mėn.

Biuro baldai

Daugelis vadovų supranta, kad įmonės įvaizdį kuria ne tik išorinė reklama, produkto ar vadovo įvaizdis, bet ir tiesioginis kontaktas su klientu, jam apsilankius pačioje įmonėje. Itin svarbu apsilankiusį klientą ne  tik maloniai sutikti, suteikti jam reikiamos informacijos, bet ir tai, kad įmonės patalpose butų gera ir jauku. Nepamirškite, kad  vidinį įvaizdį formuoja ir darbuotojų nuomonė apie įmonę. Todėl susikurti jaukų įmonės interjerą ir į tai investuoti šiek tiek lėšų tikrai verta, juk maloni aplinka prisidės prie teigiamo jūsų įvaizdžio kūrimo.

biuro baldaiKuriant įmonės vidinį įvaizdi didelę reikšmę turi tinkamai parinkti biuro baldai. Tačiau juos pasirinkti nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti iš pirmo karto. Priešingai nei perkant namų baldus,  baldai naudojami biure turi būti tinkami daugeliui žmonių. Juk neretai toje pačioje darbo vietoje dirbama pamainomis, todėl tai pačiais baldais naudojasi keletas darbuotojų. Todėl pavyzdžiui biuro kėdė ar stalo aukštis turi būti reguliuoji ir prisitaikantys prie bet kurio žmogaus poreikių.

Labai svarbu, kad biuro baldai būtų patogūs ir praktiški. Juk biure praleidžiame didžiąją dalį savo laiko, tad atkreipkite dėmesį į tai, kad  kėdės būtų itin patogios ir nekeltų nugaros skausmo, kad lentynose tilptų ir būtų lengvai rūšiuojami popieriai ir panašiai.

Skaityti straipsnį “Biuro baldai” »

Apie platų teisinių paslaugų spektrą

Žmonėms kartais prireikia įvairių teisinių paslaugų, tačiau jie net nežino, kur kreiptis. Pagelbėti gali teisiniais klausimais konsultuojančios įmonės, savo veiklą išplėtojusios visoje šalyje.

teisinės-paslaugosĮmonių steigimas – paslauga, kuri taip pat įeina į teisinių paslaugų spektrą

Ar žinojote, kad teisinės paslaugos – tai  ir įmonių įsteigimas, likvidavimas bei perorganizavimas. Su teisininkų pagalba kur kas greičiau galima tiek įsteigti įmonę, tiek ir nutraukti jos veiklą. Teisininkai gerai žino visą tvarką, įstatymus, reikalavimus įmonėms įsteigti, tad pasisamdyti žmogų iš šalies dažnai apsimoka kur kas labiau, negu kad viskuo domėtis ir viską bandyti tvarkyti patiems. Padedant teisines paslaugas teikiančioms organizacijoms, galima įsteigti AB arba UAB, individualias įmones, VšĮ, visuomenės fondus, asociacijas, organizacijas, įvairias ūkinės bendrijas ir kitus juridinius vienetus.

Skaityti straipsnį “Apie platų teisinių paslaugų spektrą” »

Drabužiai internetu

Šiuolaikinių technologijų dėka sparčiai plečiasi prekyba internetu. Mes galime įsigyti maisto, drabužių, avalynės, aksesuarų, papuošalų ir daugelį kitų dalykų neišeidami iš namų. Tai labai patogu. Vienas iš populiariausių prekybos būdų internetu – drabužiai internetu.

Drabužiai internetuDaugybė interneto paslaugų vartotojų mielai apsiperka internetinėse parduotuvėse. Visų pirma, tai puiki galimybė sutaupyti laiko. Juk prieš einant į parduotuvę reikia pasiruošti, nuvažiuoti, igai vaikščioti ir rinktis. Galų gale apsisuka galva nuo gausybės pasirinkimo ir dažniausiai arba išsirenkama netinkama prekė, arba grįžtama namo tuščiomis. Labai dažnai dar tenka ilgai lūkuriuoti eilėje. Sugadinta nuotaika lydės visą dieną, o vėliau ir vėl teks keliauti, ir ieškoti savo prekės. Šiuo atveju drabužiai internetu neverčia pirkėjų stovėti ilgose eilėse. Jums nereikia kelias valandas klaidžioti po parduotuvę ir matuotis daugybės drabužių. Žinodami savo dydį galite lengvai rinktis tik iš šio dydžio kategorijos pasiūlymų. Nepamirškite žvilgtelėti į drabužių dydžių lentelę. Visose internetinėse parduotuvėse su jų pagalba galima nustatyti ar pasitikslinti Jūsų dydį. Kartais skirtingos šalys skirtingai ženklina dydžius, todėl rekomenduojama pasitikrinti prieš užsakant prekę.

Skaityti straipsnį “Drabužiai internetu” »

Židiniai

Židinys – šiluma ir jaukumas. Tai daugumos namų interjere esantis ne tik papildomas stiliaus elementas, bet ir papildomas šilumos šaltinis. Tam, kad židinio montavimas netaptų sudėtingu darbu, reikia tinkamai pasirinkti ne tik židinį, bet ir montavimo darbus atliekantį specialistą. Nuo to priklausys kiek laiko Jus džiugins skleidžiama šiluma.

židinio montavimasŽidiniai turi derėti su visų namų stiliumi. Norintys tik šilumos, gali rinktis židinį su durelėmis, o jeigu norisi ne tik šilumos, bet ir jaukumo bei gražaus liepsnos vaizdo – puikus pasirinkimas karščiui atsparus stiklas. Tuomet bus malonu žvarbius vakarus leisti prie židinio grožintis liepsna. Židinio montavimas nėra paprastas darbas. Prieš tai būtina pasirinkti tinkamą židinį, jo dydį, formą, spalvą ir stilių. Jis turi harmoningai derėti su Jūsų kambariu. Daugumai pirkėjų svarbiausia – kaina, tačiau ne tik ji gali nulemti tinkamą pasirinkimą. Svarbiau kokybė, juk nenorite, kad po kelerių metų reikėtų vėl kviesti židinio montavimo specialistą, kad Jums pakeistų senąjį į naująjį židinį. Net ir paprastą, bet kokybišką šilumos šaltinį galima paversti nuostabiu interjero elementu. Pavyzdžiui, tinkamai dekoravus jo išorę ar aplink jį esančią sieną, galima sukurti tikrą meno kūrinį.

Skaityti straipsnį “Židiniai” »

Rūbai internetu

drabuziai-moterimsRūbai internetu – tai galimybė pirkti visą parą, norimą drabužį galite įsigyti nors ir vidurnaktį. Tai leidžia šiuolaikinės technologijos, jų tobulėjimo dėka atsiveria vis daugiau galimybių. Šiandieną vartojimas auga sparčiu tempu, nors ekonominė padėtis nėra labai gera, žmonėms vis trūksta pinigų. Drabužiai moterims paprastai turi didelę svarbą, kad ir kaip trūktų pinigų retai atsisakoma gražios suknelės, kelnių ar palaidinės. Perkant internetu mokėti reikia iš anksto (pagal išankstinį apmokėjimą). Toks atsiskaitymo būdas yra gana patogus ir priimtinas pardavėjui bei pirkėjui. Rūbai internetu patogūs ir tuo, kad rinktis galite kada jums patogu, kada turite laisvą minutę. Nereikia derinti prie parduotuvių ar prekybos centrų darbo laiko, baimintis, kad nesuspėsite ir parduotuvės darbo laikas baigsis. Internetas prieinamas 24 valandas per parą, nebent gali būti techniniai trukdžiai, kas nutinka gana retai. Perkant internetu galite išvengti nereikalingų išlaidų, juk taupyti mėgsta visi. Jums nereikės važiuoti į prekybos vietą (išvengsite transporto išlaidų), per tą laiką, kurį sugaištumėte ieškodami vieno ar kito drabužio galėsite nuveikti kitus svarbesnius darbus. Rūbai internetu turi nemažai privalumų. Artėjant šventei, jubiliejui ar svarbiam susitikimui, turėdami laisvą minutę galite užsukti į internetą ir po truputį pasidairyti tinkamų vienai ar kitai progai drabužių. Dažnai nutinka taip, kad likus nedaug laiko iki gimtadienio, vestuvių ar svarbaus susitikimo susigriebiame ir suprantame, kad neturime tam tinkamų drabužių. Tai didžiulė bėda ypač moterims, kurios visada nori spindėti ir atrodyti žavingai. Drabužiai moterims internetu gera išeitis iš padėties. Čia galite greitai peržiūrėti visus siūlomus drabužius, nors jų nėra mažai, tačiau pasirinkę tik dominančius (pavyzdžiui suknelės, palaidinės, kelnės ar kt.) neilgai trukus rasite tinkamą. Gali būti, kad jūsų drabužis bus dar nematytas, galėsite nesibaiminti, kad dar kas nors pasipuoš tokia pat suknele ar palaidinuke. Internete galima rasti drabužių, kurie madingi ir galima sutikti nemažai žmonių, kurie dėvi tokius ar panašius drabužius. Galima rasti ir tokių rūbų, kuriuos retai matome. Svarbu, kad rūbas jums tiktų, neatrodytų kaip ant pakabos arba, kad jis per mažas. Netinkamai pasirinktas dydis gali sugadinti visą vaizdą. Gražiausias rūbas, pasiūtas ir brangiausios medžiagos gali prarasti savo žavesį ir vertę. Dydžiai internete dažniausiai nurodomi standartiniai, kaip ir visose parduotuvėse ir prekybos centruose. Jei kyla abejonių galite pažiūrėti drabužio matmenis, kurie dažniausiai būna nurodyti.

Reklama platinant skrajutes

Šiandieną daugelis įmonių siūlo spaudos darbus bei jų platinimą. Skrajučių platinimas ir skrajučių gamyba – tai puiki reklamos priemonė. Taip galima informuoti gyventojus apie savo veiklą.Kainos šios paslaugos nėra aukštos, žinoma priklauso nuo kiekio. Viena iš daugelio įmonių IRV spaustuvė gali pasiūlyti ne tik spaudos darbus, bet ir reklamos išplatinimą. Ši įmonė užsiima spaudos darbais ant verslo dovanų ir  įvairia spauda (plačiaformate, ofsetine ir skaitmenine). Prireikus didelės apimties spaudos darbų drąsiai galite kreiptis. Jei jums prireikė vizitinių kortelių, čia taip pat jums gali atspausdinti. Nusprendus spausdinti didelį tiražą spaudos darbų IRV mielai pagelbės. Šiai įmonei kiekvienas klientas svarbus, nepriklausomai nuo to, ar jums reikia šimto tūkstančių skrajučių ar 100vnt. vizitinių kortelių. Darbai atliekami greitai ir kokybiškai. Kilus klausimams visada galite kreiptis į vadybininkus, yra galimybė derinti kainas, priklausomai nuo kiekio, termino ir kokia prekė ar paslauga reikalinga. Įmonė gali pasiūlyti darbų atlikimo terminą netgi 1 valandą. Tai priklauso nuo to, koks kiekis domina ir koks darbas. Viską reikia derinti su įmonėje dirbančiais darbuotojais. IRV spaustuve pasitiki nemaža dalis klientų, kadangi čia galite kreiptis paskutinę minutę, jums greičiausiai operatyviai bus suteikta pagalba. Tai puiki galimybė, jei tarkime pamiršote atspausdinti skrajutes ar plakatus, o renginys po kelių valandų. Tokia situacija dažnai priverčia nervintis atsakingą asmenį, tačiau susisiekus su spaustuvės vadybininkais, jūsų problema gali būti greitai išspręsta.

Skaityti straipsnį “Reklama platinant skrajutes” »

DJ Mikšeriai – audio aparatūra

DJ MIKŠERIS

Dj mikšerisViskas prasidėjo nuo to, kad eiliniam žmogui, kuris turi minimalias žinias apie audio aparatūrą ir nori sužinoti daugiau iškilo problemų… Ką daro kontroleriai? Kodėl reikalingos DJ ausinės, kas tas DJ Mikšeris? Šiandiena aptarsime apie vieną iš pagrindinių audio priemonių DJ`ams – DJ mikšerį.

Kas yra DJ mikšeris?
Galime sakyti, tai techninė įranga, įrenginys, kuris DJ`am padeda sujūngti garso šaltinį su įvairais šaltiniais. Paprasčiau pasakius, tai leidžiant gyvai muziką, mikšeris padeda kūrinį patobulinti įvairias garso efektais. O esant gyvam renginiui, tai tikrai reikalinga ir privaloma norint išjudinti publiką ar prisitaikyti prie koncerto eigos. Mikšeris sukuria galimybe DJ`ui sukurti savo paties, unikalius garsus iš kitų garsų šaltinių ir svarbiausia – be jokios pertraukos ir tylos. Įsivaizduojate, jeigu vidurį renginio, pačiame įkarštyje atsiranda nejauki perjungimo pertrauka – tyla?

Daugelio atžvilgiu, toks įrenginys primeną garsų maišytuvą, tačiau kiekvienas mikšeris yra išskirtinis ir unikalus tuom, kad kiekviename įrenginyje glūdi išskirtiniai privalumai, efektai, funkcijos, kas dar lengviau leidžia DJ`ui profesionalai groti, kurti ir tuo pačiu viską įrašyti ir išsaugoti.

Kodėl DJ mikšeris toks naudingas grojant?

Aukščiau aptartos įrenginio savybės tik smulkmenos ir privalumai. Vienas iš pagrindinių DJ mikšerių privalumų – „crossfader“ funkcija. Ši funkcija leidžia DJ koncerto metu išvengti nejaukių pauzių, tylos ir sėkmingai vesti renginį nenutilus nei sekundės. Su „crossfader“ funkcija DJ pereina nuo vienos dainos į kitą taip, kad žmogus net nepajunta. Vienas garso šaltinis pamažu užtyla kitame garso šaltinyje. Kitas naudingas privalumas, tai, kad DJ gali klausyti orginalų garsą savo ausinėse, o Jums pateikti jau perdirbtą ir remixuota dainą.

Tai tik esminiai DJ mikšerio privalumai ir pats naudojimo principas. Iš esmės, šis įrenginys turi daug galybe privalumų, funkcijų ir efektų, todėl vertėtu pasirinkti tinkamą mikšerį pagal savo lygi. Pradžiai, žinoma, užtenka ir paprasto mikšerio, o esant poreikiams, galite lengvai išsirinkti ir profesionalų mikšerį. 

Nerandate norimo DJ mikšerio? Didžiausias pasirinkimas už žemiausią kainą -> http://audioaparatura.lt/mikseriai

Skaityti straipsnį “DJ Mikšeriai – audio aparatūra” »

Skelbimų internete rūšys

Viena dažniausiai naudojamų internetinių paslaugų yra skelbimai. Ši paslauga yra be galo patogi ir naudinga vartotojui dėl daugelio priežasčių. Pirmiausia tai internetinė paslauga, taigi ja naudotis galite būdami namuose, o tai itin svarbu, nes ieškoti ir dėti skelbimus galite jums patogiu metu. Taip pat ši paslauga siūlo itin didelį skelbimų kiekį bei asortimentą. Naudodamiesi skelbimų peržiūros ir talpinimo funkcija galėsite pirkti, parduoti, mainyti įvairias prekes bei paslaugas.

Nemokamų skelbimų nauda

skelbimai uzsienyjeDažniausiai visiems įprasta, jog už skelbimų talpinimą reikia susimokėti. Nors už šią paslaugą niekada nebuvo mokama didelė pinigų suma, tačiau vis daugiau vartotojų apskritai atsisako už ją mokėti. Neretai sumokėjus tik už skelbimo patalpinimą, jis bus neutralus, nes vartotojų, kurie moka daugiau skelbimai tampa ryškesni, išsiskiriantys ir traukiantys dėmesį, o jūsų skelbimas tarsi prasmengą dėl savo neišskirtinumo. Dėl šių priežasčių vis labiau populiarėjančia paslauga tampa nemokami skelbimai. Šiuose svetainėse visi skelbimai yra pateikiami vienodai, o tai suteikia vienodus šansus būti pastebėtam. Nemokami skelbimai susilaukia labai didelio kiekio vartotojų, tai lemia didesnį skelbimo peržiūrų skaičių. O taip pat didesnį kiekį pačių skelbimų, kuriuose galite rinktis iš gausybės prekių ir paslaugų. Taigi belieka tik sugalvoti, kokios prekės ar paslaugos trokštate.

Skaityti straipsnį “Skelbimų internete rūšys” »

Saugus židinio ir dūmtraukio įrengimas

Jau nuo 2006m., įsigaliojus privalomajam naujų pastatų energetiniam sertifikavimui, atsirado daugiau galimybių įvertinti perkamo pastato būklę bei išsamiau susipažinti, o taip pat ir susirinkti daugiau informacijos, apie pastato konstrukcijų apšiltinimo medžiagas, šildymo sistemas, jų šiluminį naudingumą bei tinkamumą vienam ar kitam pastato tipui.

zidiniaiLietuvos Nacionalinės dūmtraukių ir židinių montuotojų asociacijos pastangomis keičiamos bei  tobulinamos taisyklės ir reglamentai, lemiantys teisingą ir saugų šildymo sistemų : dūmtraukių, dūmtakių, šildymo katilų, židinių, kieto kuro krosnelių, koklinių bei tinkuotų krosnių ir  viryklių įrengimą.

Šiuos reglamentus būtina keisti, norint standartizuoti bei įteisinti saugų ir teisingą dūmtraukių bei židinių statymo metodiką, užtikrinti, kad Lietuvoje galiotų atitinkami reglamentai, kurie apsaugotų pačius gyvenamųjų namų savininkus nuo pavojingai ir nesaugiai atliktų statybos darbų, nuo netinkamų montavimo medžiagų, kurios, naudojamos ne pagal paskirtį, dažnai neatsižvelgiant į degumo klases, gali sukelti gaisrą.

Norint rekonstruoti seną mūrinį dūmtraukį galima į jį sumontuoti nerūdijančio plieno įdėklą, atitinkantį šildymo sistemos tipą bei apsaugantį nuo dūmų ar ugnies įsiskverbimo pro senojo kamino plyšius.

Būtina atkreipti dėmesį į dokumentus – visos detalės, naudojamos kamino įdėklo konstravimui turi būti sertifikuotos. Taipogi naudojami ir keraminiai įdėklai, kurių tarnavimo laikas siekia net iki 30 metų – šie dūmtraukiai tikrai atsparūs suodžių gaisrams.

Dažnai namo išorinėje sienoje – ypač tai tinka modernaus stiliaus naujiems namams – įrengiami  šiltinti dvisluoksniai nerūdijančio plieno dūmtraukiai, į kuriuos pajungti židiniai ar krosnelės sudaro vieningą ir saugią namo šildymo sistemą.

Skaityti straipsnį “Saugus židinio ir dūmtraukio įrengimas” »

Serveriai įvairaus sudėtingumo sprendimams

Jau nieko nebestebina žinia, kad su kiekviena diena vis daugėja kasdieninio vartojimo funkcijas atitinkančių internetinių puslapių, todėl yra stengiamasi, kad jų veikimas patenkintų bet kurio vartotojo poreikius  savo puikiai veikiančiomis  funkcijomis, sklandumu ir patikimumu. Šiais laikais puslapių talpinimas yra svarbus tiek smalsumą patenkinančių puslapių kūrimui, tiek puslapiams, kurių sudėtingos ir svarbios (pvz.: bankinės) operacijos yra reikalingos daugumai žmonių. Tokie atvejai reikalauja didelio pasitikėjimo hostingu ir specialistų komanda, kuri prižiūrėtų ir reaguotų į visus su hostingu susijusius techninius gedimus. Puikus hostingas, tinkama priežiūra ir nuolatinis tobulėjimas – tai viskas, ko reikia, kad kuriamas projektas nestovėtų vietoje ir stebintus savo nuolatinius vartotojus, o tai tik dar labiau skatina puikią reklamą, pritraukiančią vis daugiau naujų potencialių vartotojų.

puslapių-talpinimasSparčiai populiarėjant bet kuriai informacinių technologijų naujovei yra atsižvelgiama į jos naudingumą ir produktyvumą, todėl šie aspektai turi būti derinami su bet kokio naujo puslapio talpinimu. Kadangi kiekvienas internetinis puslapis teikia skirtingą informaciją ir funkcijas yra akivaizdu, kad skiriasi ir šių puslapių naudojimo specifika. Skirtingų puslapių talpinimas skirtinguose serveriuose atveria duris į visų įmanomų galimybių išnaudojimą, taigi, nusistatykite savo projekto tikslus ir uždavinius, taip norimus rezultatus besirenkant serverį pasieksite žymiai greičiau.

Skaityti straipsnį “Serveriai įvairaus sudėtingumo sprendimams” »