Mėnesio archyvas: 2014 m. vasario mėn.

Mikroautobusų nuoma: klausimai ir atsakymai

Mikroautobusų nuoma praverčia tikrai dažnais atvejais, tačiau prireikus į vieną transporto priemonę sutalpinti didesnį keleivių kiekį, apie mikroautobusų nuomą pasvarstoma tikrai ne visada. Taip gana dažnai nutinka vien dėl informacijos stokos, nes ne visiems yra žinoma, kaip galima būtų išsinuomoti mikroautobusą. Taigi, kaip viskas vyksta, ir kokių klausimų apie mikroautobusų nuomą iškyla dažniausiai?

Mikroautobusų nuomaGana dažnai manoma, kad nuomotis mikroautobusą yra pernelyg brangu, ir šios minties atsisakoma net nepasidomėjus. Vis dėlto, nuomotis mikroautobusą paprastai kainuoja pigiau nei du lengvuosius automobilius, be to, reikalingas tik vienas vairuotojas. Sunku pasakyti, kokia galėtų būti tiksli mikroautobusų nuomos kaina, nes tai priklauso ir nuo paslaugos tiekėjų nustatytų tarifų, ir nuo paties mikroautobuso modeliu. Visada galima pasidomėti dėl siūlomų mikroautobusų kainos ir išsirinkti sau palankiausią variantą.

Taip pat kartais manoma, kad nuomos sąlygos yra pernelyg sudėtingos, tačiau ir tame tiesos nėra daug. Nuomojantis mikroautobusą dažniausiai tenka jį iš anksto rezervuoti, susimokėti užstatą ir nuomos kainą, o taip pat ir pasirašyti sutartį. Visa tai tikrai neturėtų kelti nepatogumų, nes visi formalumai sutvarkomi tikrai labai greitai.

Skaityti straipsnį “Mikroautobusų nuoma: klausimai ir atsakymai” »

Kreditai: mitai ir realybė

Kreditai šiandien pakankamai populiarūs, tačiau gana dažnai apie juos vyrauja nuostatų, kurios gana dažnai būna klaidingos, taigi, kaip viskas yra iš tikrųjų?

kreditaiMitas: kreditas gali užkirsti kelią ateities paskoloms.

Realybė: taip nenutiks, jei kreditas bus grąžintas laiku. Tai neturės jokios įtakos jūsų kredito istorijai. Visai kas kita, jei pasiskolintas kreditas nebus grąžintas laiku – tokiu atveju galite būti įtraukti į skolininkų bazę, ir tai užkirs kelią pasiskolinti ateityje. Deja, čia duomenys gali būti saugomi net iki dešimties metų, taigi, tiek laiko gali nepavykti skolintis ar pirkti išsimokėtinai.

Skaityti straipsnį “Kreditai: mitai ir realybė” »

Svarstyklės virtuvėje – kiekvienos šeimininkės svajonė

Svarstyklės – vienas iš tų daiktų, kurių prireikia gana dažnai. Egzistuoja tikrai nemažai svarstyklių tipų, kurie reikalingi vienoje ar kitoje srityje. Beveik kiekvienuose namuose galime rasti buitines svarstykles, kurios paprastai naudojamos kūno masei nustatyti. Deja, jos nėra tinkamos naudoti virtuvėje, nes minimali nustatomo svorio vertė yra gana didelė, o taip pat gali būti ir nemenka paklaida. Taigi, tokių svarstyklių negalime naudoti virtuvėje. Vis dėlto, virtuvinių svarstyklių gali prireikti gana dažnai: pavyzdžiui, norint pagaminti įmantresnį patiekalą, paprastai tenka sverti produktus, ir jų svorį ne visada galima nustatyti, naudojantis sužymėta stikline.

svarstyklėsVirtuvinės svarstyklės gali padėti šeimininkėms taupyti laiką – kartais tenka gerokai pasukti galvą, kaip nustatyti reikiamą svorį (pavyzdžiui, reikia 75 gramų sviesto ar 40 gramų grietinės). Deja, dėl neteisingai nustatyto produktų kiekio gana dažnai nukenčia ir paties patiekalo skonis. Taip nenutiks, jei naudosite virtuvines svarstykles, kurios labai greitai stabilizuoja svorį ir leidžia pasverti reikiamą produkto svorį be didesnių sunkumų. Labai greitai galėsite nustatyti reikiamą produktų svorį, taigi, maisto gaminimas taps dar greitesnis. Dauguma virtuvinių svarstyklių yra atsparios drėgmei ir vandeniui, taigi, jums nereikės baimintis, kad svarstykles apipilsite ar jos kitaip sušlaps. Pirkdami svarstykles atkreipkite dėmesį į tai, ar jos yra atsparios vandeniui – kartais susiduriama su apmaudžia klaida, kai svarstyklės nuplaunamos po tekančiu vandeniu ir tik vėliau suvokiama, kad vis dėlto to nebuvo galima daryti. Taigi, jei norite svarstyklių, kurios atsparios drėgmei ar vandeniui, gali tekti investuoti kiek daugiau pinigų, tačiau tą daryti tikrai verta – jums nereikės baimintis, kad svarstyklės netyčia sušlaps.

Skaityti straipsnį “Svarstyklės virtuvėje – kiekvienos šeimininkės svajonė” »

Seo paslaugos – ar man jos reikalingos?

Jei turite tinklapį, turbūt girdėjote šią frazę – „SEO Paslaugos“, tačiau daugeliui sunku pasakyti „su kuo tai valgoma“. Trumpai paaiškinsime ką tai reiškia. Pradedant kurti interneto svetainę dažnai galvojama, kad būtų gražus dizainas, patrauklūs paveiksliukai, įspūdinga išvaizda ir t.t. Sugaištama begalė laiko derinant dizaino elementus, ir įvairias smulkmenas. Ir ilgai laukta diena išaušta – jūs atveriate savo svetainės duris- paleidžiate ją į viešumą. Dažniausiai po ilgų darbų manote, kad atėjo laikas atsipūsti- svetainė jau sukurta, dabar laukiate klientų skambučių. Tačiau klientų skambučiai kaip iš gausybės rago nepasipila, ir jūsų nuostabai visai niekas neskambina. Jūs pradedate nerimauti, tiek laiko sugaišote prie šios svetainės, sumokėjote krūvą pinigų dizaineriams ir programuotojams, o rezultato jokio? Kodėl taip yra?

Seo paslaugosDaugelis interneto svetainių kuriamos neatsižvelgiant į SEO reikalavimus, taigi jos nėra pritaikytos paieškos sistemoms. Jūsų įspūdingo dizaino gali niekas nepamatyti, nes Google tiesiog jūsų svetainės neindeksuos. Dar blogiau jei jūs kuriate elektroninę parduotuvę ir ji pasiklydusi interneto platybėse. Čia tas pats, kas turėti parduotuvę Gedimino prospekte ir, kad ji būtų užtrauktomis žaliuzėmis, be iškabų ir jos niekas negalėtų pamatyti. O jūs sėdite ir dejuojate tiek žmonių eina pro šalį ir niekas neužeina. Todėl prieš kuriant interneto svetainę visada rekomenduojama pasikonsultuoti su SEO specialistais: kokie privalomi svetainės elementai turi būti, kaip turi būti išdėstytas meniu ir t.t.

Skaityti straipsnį “Seo paslaugos – ar man jos reikalingos?” »