Mėnesio archyvas: 2014 m. kovo mėn.

Vonios kambarys – vieta, kurioje pradedame ir užbaigiame dieną

Laikas skirtas sau visada buvo ir bus svarbus kiekvienam žmogui. Todėl Ikea baldai siūlo įvairias idėjas vonios kambariui ir būdus kaip protingai organizuoti visų aksesuarų išdėstymą vonioje. Vonios kambarys – tai ramybės ir atsipalaidavimo zona namuose, kuri gali džiuginti net ir šiokiadienio rytais.

Ikea baldaiSvarbiausias dalykas vonios kambaryje yra vonia arba dušas. Tik nuo pačio žmogaus poreikių priklauso, ką norėsite statytis vonios kambaryje. Dušas labiau tinkamas skubantiems žmonėms ir geriausiai tinka mažesniuose namuose, kada reikia taupyti erdvę. Daugelis žmonių taupydami namų erdvę dar labiau,sujungia vonios ir tualeto kambarius į vieną. Jei turite didelius namus, galite turėti savo vonios kambaryje visą pluoštą įrenginių: tualetą, vonią, džiakuzi, dušo kabiną. Ikea baldams beliks padėti išsirinkti Jums įvairius vonios aksesuarus, tam, kad patalpa butų organizuotai ir tinkamai sutvarkyta.

Kitas svarbus elementas, be kurio vonios kambarys neapsieitų, yra kriauklės. Ikea baldai siūlo plačią kriauklių pasiūlą: forma gali būti ir apvali ir kvadratinė. Vandens maišytuvai čia ne tik išryškina vonios kambario stilių, bet ir taupo Jūsų pinigus. Jie sukurti taip, kad viduje maišosi oras ir vanduo ir yra neprarandamas spaudimas. Todėl atsiranda galimybė sunaudoti iki 50 % mažiau vandens.

Reikia nepamiršti, kad galėtumėte kompaktiškai susidėlioti vonios reikmenis, labai praverstų spintelės po kriaukle. Ir, žinoma, pagrindinis akcentas virš kriauklės būtu veidrodis arba spintelė su veidrodinėmis durelėmis. Jei Jūsų vonios kambarys yra didelis, ko gero, reikėtų ir daugiau veidrodžių. Čia pasirinkimo gausa irgi nenuvilia: yra įvairių dydžių sieninių arba dekoratyvinių stalinių veidrodėlių. Sieniniai veidrodžiai gali būti apvalūs arba pailgi: tiek platūs, tiek siauri. Ikea baldai siūlo ir įdomesnių variantų: veidrodžių forma gali būti vingiuota arba turėti išskirtinius raštus.

Daiktams laikyti galima rinktis nebūtinai tik spinteles, o ir lentynėles ant ratukų, kurių dėka daiktų laikymo vietą galima labai lengvai pakeisti. Labai populiaru daiktus yra laikyti sieninėse kampinėse lentynėlėse – tiek pačiame vonios kambario kampe, tiek kampe prie pačios vonios (tam, kad visi reikmenys būtų po ranka).

Vonios kambario užbaigimui lieka išsirinkti gražias ir naudingas detales: rankšluoščius, vonios kilimėlius, dušo užuolaidas. Kitos svarbios smulkmenėlės: rankenėlės rankšluoščiams, šepečiai, dantų šepetėlių laikikliai, muilinės, muilo dozatoriai, tualetinio popieriaus laikikliai ir kitos prekės.

Nauji butai Zveryne, Vilniuje: privalumai ir trūkumai

Ne vienas, norintis įsigyti savo būstą, susimąsto – rinktis naujos ar senos statybos butą? Ir vienas, ir kitas variantas turi savų privalumų bei trūkumų, taigi, kyla klausimas, ar nauji butai Zveryne – geriausias pasirinkimas?

Nauji butai zveryne vilniujeSunku vienareikšmiškai atsakyti, nes gana dažnai renkantis butą kaina tampa vienu svarbiausiu kriterijumi. Senos statybos butai kainuoja pigiau, todėl manoma, kad tai galėtų būti geriausiu pasirinkimu, jei norima įsigyti būstą itin palankia kaina. Vis dėlto, bankai paprastai gali suteikti didesnę paskolą tiems, kurie planuoja įsigyti naujos statybos butą. Be to, naujuose butuose šaltuoju metų laiku sąskaitos yra mažesnės, todėl su laiku kaina išsilygina, ir permoka tikrai nėra tokia didelė.

Žmonės, kurie įsigijo naujos statybos butus, daug rečiau po kurio laiko ima ieškotis kito buto. Taip nutinka dažniau, kai pasirenkami senos statybos butai – po kurio laiko norisi kažko naujesnio, taigi, tenka ieškotis kito buto.

Nauji butai Zveryne Vilniuje paprastai būna tokiose vietose, iš kur patogu nuvykti į miesto centrą bei kitus Vilniaus rajonus. Taigi, neverta rūpintis, kad nuvykti į tam tikras vietas bus nepatogu. Kartais naujos statybos butai parduodami naujai statomuose rajonuose, ir laikinai gali būti nepatogu vykti visuomeniniu transportu, tačiau su laiku ši problema išsisprendžia.

Skaityti straipsnį “Nauji butai Zveryne, Vilniuje: privalumai ir trūkumai” »

Gėlės internetu

Gėlės internetu šiandien gali padėti mums pasveikinti savo brangius asmenis, kai to negalime padaryti patys. Nusiųsti gėlių mylimiems žmonėms galime bet kokiomis progomis, ir tai mums užtruks vos kelias minutes. Žinoma, gėles galima dovanoti ir be jokios progos, kuomet paprasčiausiai norime pradžiuginti mums brangius žmones.

Gėlės internetuKartais manoma, kad užsisakyti gėles internetu kainuoja pernelyg brangiai, tačiau tai tikrai nėra tiesa. Gėlių pristatymas paprastai nekainuoja papildomai, tačiau užsakymas turėtų būti ne mažesnis nei už 70 litų. Ši suma tikrai nėra labai didelė, kai galvojame apie ta, kaip nudžiugs mums brangus asmuo.

Niekam ne paslaptis, kad gėlės labiausiai patinka moterims. Gėles joms galima dovanoti praktiškai bet kokiomis progomis, o kartais – ir be jokios progos. Svarbu nepamiršti savo mylimiems žmonėms rodyti pakandamai dėmesio, o tam tikrai nereikia daug pastangų.

Skaityti straipsnį “Gėlės internetu” »