Mėnesio archyvas: 2016 m. balandžio mėn.

Senuose namuose radome lobius

Senų namų sutvarkymasKai mūsų man and van London atvažiavo ir susikrovė mūsų daiktus, pagaliau pajudėjome į tą seną namą. Manau, kad dažniausiai man with a van East London perkrausto žmones iš madingų vietų į kitus stilingus naujus butus. Bet mums Londone dar nesiseka gyventi taip gerai, todėl kraustytis dažnai tenka ir į pačius keisčiausius butus, būstus, apartamentus. Taigi, štai tokioje puikioje vietoje ir atsidūriau tada, kai persivežiau savo krūvas daiktų. Tačiau kas įdomiausia – ten radome tame name labai daug neiškraustytų spintų, rūsių ir daug turtų. Ko ten radom?

Ką radom spintose

Mums dabartiniai šeimininkai sakė, kad seniau čia gyveno Alzhaimeriu sirgęs vienas labai senas advokatas. Su jais juokauti nereikia, jeigu sako, kad negalima liesti daiktų, tai ir nelieti. Kitaip dar nuteis už ką nors teisme. Taigi, kol jis gyvas buvo, visos jo sukauptos per gyvenimą kolekcijos taip ir liko pas jį bute. Vėliau, po mirties, matyt vaikamsnebuvo išvis svarbu, ką daryti su tomis kolekcijomis, tai paliko viską tiesiog taip, kad žmonės galėtų, kai norės, kas norės, patys susirinkti patikusius daiktus. Kalbu apie tuos žmones, kurie tiesiog gyveno čia seniau prieš mus. O gal tai mes turėtume būti tie, kuriems metas kažką tokio išmokti daryti, kaip kad iškraustyti kitų žmonių daiktus.

Skaityti straipsnį “Senuose namuose radome lobius” »

Naudotos durys – sprendimas taupantiems pinigus

Jei tam tikrame bute ar name gyvenate laikinai, tikėtina, kad nenorite investuoti į namų remontą ar kitokį namų interjero gerinimą. Taigi, tais atvejais, jei tenka pakeisti duris, naudotos durys gali būti tikrai puikiu pasirinkimu. Jums tikrai neteks sugaišti daug laiko, norint atrasti pačius geriausius pasiūlymus, ir pagal tokius: used kitchen doors ar panašius raktinius žodžius labai greitai galėsite atrasti skelbimų, kuriuose yra siūlomos naudotos virtuvės ar kitokios durys. Pasirinkimo galimybės bus iš tiesų nemažos, todėl kiekvienu atveju galėsite išsirinkti pačias tinkamiausias duris.

Used kitchen doorsNaudotų durų galima ieškoti įvairiuose skelbimų portaluose, ir taip pat galėsite atrasti tokių įmonių, kurios prekiauja naudotomis durimis. Iš gausybės įvairių siūlomų prekių visada bus galima atrasti pačias tinkamiausias, ir galėsite užsisakyti tam tikras jus dominančias duris. Žinoma, renkantis naudotas duris labai svarbu būti atidiems – įsitikinkite, kad siūlomos neturi tam tikrų didelių defektų, ir visada galėsite išsirinkti tinkamiausias duris, kurios geriausiai pateisintų jūsų poreikius.

Skaityti straipsnį “Naudotos durys – sprendimas taupantiems pinigus” »