Mėnesio archyvas: 2017 m. gruodžio mėn.

Renkamės butą jaunai šeimai

AmbercityĮsivaizduokite, esate jauna šeima, kuriai aktualu naujas gyvenamųjų namų kompleksas Vilniuje. Turite tam tikrus požymius, tam tikrus planus ir tam tikras galimybes. Kaip jūs rinksitės sau naują butą? Kalba eina apie butus Vilniuje.

Bus vaikai – reikės erdvės

Jaunos šeimos kartais save taip vadina dar neturėdamos vaikų. Štai viena jauna pora tik susituokė ir sako, kad kažkuriuo metu nors ir vaikų. Taigi, planuojama įsigyti tokį butą, kuriame jau būtų vietos ir vaikams. Kurgi rasti tokių butų? Jų galima ieškoti įvairiose vietose ir tokių butų tikrai pasirinkimas didelis, nes tam yra didžiulis poreikis. Mažai kas perka 1 kambario pačius mažiausius butus, nebent išsiskyrę šeimos nariai, kurie planuoja gyventi vieni. Taigi, jums reikėtų bent 2 kambarių buto, nors aišku norėtumėte didesnio.

Kažkas dirbs iš namų – reikės erdvės

Dar daugiau erdvės reikėtų, jeigu planuotume, kad kažkas dirbs iš namų. Taigi, reikėtų arba daugiau privačios svetainės arba kažkokiu būdu taip pastatyto buto, kuriame vietos būtų ir visiems šeimos nariams, ir darbo kambariui. Išties iš namų dabar dirba daug kas – ir dizaineriai, ir programuotojai, ir tekstų rašytojai. Priežasčių taip elgtis tikrai yra, kadangi norisi visą laiką būti tikriems, kad gali ir laisvai planuoti savo laiką, ir sočiai uždirbti, ir kada nori matyti savo vaikus.

Yra šuo – reikia žaliųjų zonų

Skaityti straipsnį “Renkamės butą jaunai šeimai” »