Mėnesio archyvas: 2018 m. sausio mėn.

Pakeisti stiklą automobiliui – tai pasirūpinti savo saugumu

Netinkamos eksploatacijos automobilis kelia rimtą pavojų tiek jūsų, tiek kitų eismo dalyvių saugumui. Neignoruokite atsiradusių problemų ar pirmųjų gedimo požymių, kadangi nelaimės atveju galite patirti ne tik finansinių rūpesčių, bet ir rimtesnių problemų, pvz., sunkių sužalojimų. Pakeisti stiklą automobiliui reikia iškart, vos tam atsiranda būtinybė. Aišku, jei į jūsų transporto priemonę buvo bandoma įsilaužti ir kažkas išdaužė priekinį ar šoninį automobilio stiklą, dėl jo keitimo klausimų, turbūt, nekils. Vis dėlto, apie stiklo keitimą reikėtų pagalvoti ir tuomet, jei ant stiklo atsirado didesnė įdauža, jei suprastėjo matomumas arba stiklas yra išvagotas nelygumų.

Kodėl seną stiklą reikia keisti nauju?

Stiklų keitimasPraktika rodo, kad dažnas vairuotojas atidėlioja stiklo keitimo darbus, manydamas, kad tai tėra brangus ir nereikalingas procesas. Toks požiūris gali sukelti kur kas daugiau nemalonumų, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Visų pirma, nelygus stiklas keičia matomumo kokybę, todėl didėja eismo įvykių tikimybė, o tai reiškia, kad rizikuojate ne tik savo, bet ir kitų žmonių saugumu. Be to, senas stiklas su įdaužomis paprastai nebegali užtikrinti pirminio savo tvirtumo. Pakeitę stiklą, būsite tikri, kad jūsų transporto priemonė yra saugi ir tinkama vairavimui, jūsų dėmesio neblaškys nelygumai ar įskilimai.

Jei norite taupyti, neignoruokite pirmųjų stiklo pažeidimų

Skaityti straipsnį “Pakeisti stiklą automobiliui – tai pasirūpinti savo saugumu” »

Statybos meistrų ieškokite skelbimuose

Tiek mažuose miesteliuose, tiek didmiesčiuose statybininkų paslaugos individualiuose namuose, butuose, vidaus apdailai, remontui yra paklausios. Žmonėms visada reikėjo kažkur gyventi ir turėti būstą. O kuo toliau, tuo dažniau nutinka taip, kad žmonės nemoka patys susitvarkyti buityje, atlikti darbų, kuriuos kadaise atlikdavo patys. Taigi, jeigu kažkada kiekvienas šeimos vyras mokėdavo susitvarkyti sau buitį, dabar to nebemoka. Išsiskyrusių šeimų irgi yra daug, taip pat ir po vieną gyvenančių moterų. Tai nulemia tokį dalyką, kad dar labiau išauga paklausa samdomų darbuotojų į namus. Meistras gali padėti sutvarkyti namus, tačiau kaip tą meistrą rasti?

Žmonės bijo neaiškių tipų

PaslaugosNemokamuose skelbimuose būna surašytos visos paslaugos. Ir meistras, kurio skelbimą galima rasti internete, visuomet pelnys daugiau prielankumo nei benamis be paso, kuris negali pasiskelbti internete ir kuris dirbs už butelį. Nebijojimas pasiskelbti internete rodo, kad žmogus nusiteikęs dirbti sąžiningai, mokėti mokesčius ir nesijaudinti dėl to, kad jų skelbimą pamatys internete mokesčių inspekcija. Juk jie dirba legaliai ir viskas su jais gerai. Žmonės iš tiesų bijo neaiškių meistrais prisistatančių žmonių, apie kuriuos nežino jokios faktinės informacijos, tik gali viską nuspręsti pažvelgę jiems į veidus. Norisi aiškumo ir pasitikėjimo, kai įsileidi kažką į savo namus.

Samdyti įmonę atrodo brangu

Skaityti straipsnį “Statybos meistrų ieškokite skelbimuose” »