Mėnesio archyvas: 2019 m. sausio mėn.

Ausų korekcija: bazinė info

Net ir pačios mažiausios smulkmenos gyvenimą gali padaryti kur kas sudėtingesniu. Viena iš tokių smulkmenų yra ausų korekcija. Kol vieni galvoja, kad tai paprasčiausia estetinė operacija, kuri gali padėti džiaugtis kur kas gražesniu veidu, tuo tarpu kiti sutinka, kad su didelėmis arba atvėpusiomis ausimis gyvenimas gali būti kur kas sudėtingesnis. Taigi, smulkmena gali labai keisti žmogaus gyvenimą.

Ausų korekcija Lietuvoje yra gana dažnai atliekama procedūra, tad visiškai natūralu, kad dažnas atlikimas garantuoja ir greitį bei kokybę.

Operacijos eiga

Ausų korekcija yra gana paprasta procedūra, tad nereikia baimintis, kad ji gali sukelti kokias nors komplikacijas arba kad ji gali būti nerekomenduojama kokiomis nors ligomis segantiems asmenims. Žinoma, ta minimali rizika visada egzistuoja, tačiau apskritai baimintis tikrai nereikia.

Trumpai aprašysime operacijos eigą. Galbūt jos paprastumas paskatins Jus įvertinti galimybes.

  • Operacija dažniausiai trunka iki vienos valandos priklausomai nuo situacijos sudėtingumo. Visgi, dažniausiai maksimaliai yra viena valanda.
  • Taip pat operacija yra atliekama naudojant vietinę nejautrą. Bene todėl ši ausų korekcija ir yra pavadinama procedūra. Jis greita ir paprasta.

Skaityti straipsnį “Ausų korekcija: bazinė info” »

Baldų atnaujinimui – ir kompresoriaus pagalba

Ar kada pagalvojote, kad aukšto slėgio kompresoriai gali būti panaudojami ir tokiam dalykui kaip baldų atnaujinimas. Tai tikrai gali būti dalykas, kuris leidžia tam tikrus perdažymo darbus atlikti labai sklandžiai ir patogiai.

Dažome metalinį rėmą: kaip tą atlikti

Nauji kompresoriaiTaigi, nuomojami oro kompresoriai dažniausiai naudojami tada, kai atnaujinamas ir perdažomas kažkoks tam tikras metalinis rėmas, baldas, konstrukcija. Kodėl? Nes būtent metalas turi būtinai būti dažomas purškimo būdu. Jeigu ant metalo dažus tepsite teptukais, norimo rezultato, deja, negausite. Na o jeigu metalinį rėmą nudažysite kitokiais būdais, pvz., tiesiog su purkštuvu, flakonėliu ar kompresoriaus pagalba – dažai labai gražiai pasiskirstys ir puikiai atrodys. Tad galima tokiu būdu atnaujinti visus baldus, kurie turi metalinius rėmus. Pastaruosius būtų galima dažyti tiesiog prieš tai nušveičiant kai kurias medžiagas ir tokiu būdu paruošiant rėmą dažymui.

Atnaujiname gobelenus: paprasta

Skaityti straipsnį “Baldų atnaujinimui – ir kompresoriaus pagalba” »

Progos, dovanoti gėles moteriai

Galima pristatyti geles i namus Klaipeda, galima jas paduoti tiesiog į ranką, tačiau svarbiausia apskritai nepamiršti tam tikrų progų ir pasveikinti moteris, įteikti gėlių. Tai visgi yra didelis džiaugsmas ir paskatinimas, jeigu kažkas prisimena tavo šventę ir įteikia nekaltą, mielą pagarbos ir draugiškumo simbolį – gėlę.

Moters diena

Gėlės KlaipėdojeViena iš situacijų, kuomet tikrai galima ir verta pasveikinti moteris ir padovanoti miegancios rozes gaubtą ar kažkokią kitą gėlių kompoziciją – tai moters diena. Aišku, turite būti įsitikinę, kad sveikinate žmogų, kuris tikrai dėl to pats džiaugsis. Kai kurioms moterims visgi šiais laikais nepatinka, kuomet yra sveikinama šia proga. Todėl geriau niekada nesveikinti neartimų, nepažįstamų moterų. O šeimos nares pasveikinti ir įteikti gražią gėlių puokštę tikrai galima.

Gimtadienis

Gimtadienio proga taip pat miegancios rozes gali būti puiki dovana. Kartais mes nežinome, ką padovanoti per gimtadienį ir perkame beprasmius daiktus, įpareigodami vėliau žmones kažkur juos panaudoti. Tačiau jie nežino, kur tai dėti. Gėlės yra visada saugus variantas, nes po kurio laiko jos nuvysta ir yra nebenaudojamos. Tačiau jūs galite jas pasirinkti ir padovanoti tokias, kurios laikytųsi kažkiek ilgiau. Tai gali būti miegančios rožės, kurios po specialiu gaubtu gyvybingos išsilaiko tikrai ilgai – net iki poros metų. Žmonės pasidžiaugs šia dovana, o paskui galės išmesti be jokių sąžinės priekaištų.

Lankymas ligoninėje

Skaityti straipsnį “Progos, dovanoti gėles moteriai” »

Kodėl namuose sudūžta šviestuvai?

Dabar labai lengvai užsakomi šviestuvai internetu. Nereikia niekur skubėti ir galvoti, kur rasti tokį, kokio reikia. Galima pirkti ne tik šviestuvus, bet ir jų pavienius gaubtus. O tokių kartais prireikia tuomet, kada netikėtai šviestuvas sudūžta. Kaip tai nutinka? Štai keli realūs pavyzdžiai iš gyvenimo.

Kai yra žala visam pastatui

Lempos namuoseLengvai įsigyjami šviestuvai internetu leidžia pakeisti sudužusias dalis tuomet, kai tai nutinka netikėtai. Kartais tai gali būti padaryta žala pavieniam konkrečiam šviestuvui, o kartais taip nutiks ir su visu šviestuvų rinkiniu – liustru. Kada taip nutinka? Paprastai tuomet, kai nukenčia visas pastatas. Pvz., sprogimo metu, net jeigu sprogsta ne jūsų butas, ir net ne jūsų name. Gali sprogti kažkas toliau, tačiau dėl smūgio bangos sudūžta stiklai. Ir nebūtinai suduš langai, galbūt tiesiog suduš šviestuvas. Taip pat visi šviestuvai ar langai, įstiklintos sekcijos gali dūžti ir tuomet, kai yra gaisras. Arba griūva pastatas, kažkurios jo dalys, skyla sienos. Tai būdinga žemės drebėjimams. Tokios stichinės nelaimės, kaip ir tornadai, uraganai, žinoma, nėra būdingi Lietuvai, tačiau visgi visko pasitaiko.

Mėtė šuniui kamuoliuką

Skaityti straipsnį “Kodėl namuose sudūžta šviestuvai?” »