Mėnesio archyvas: 2019 m. spalio mėn.

Kaip išsirinkti tinkamas automobilio lemputes?

Atėjus tamsiam paros laikui ar tuo metu, kai oro sąlygos itin nepalankios vairavimui, mes suprantame, kokios svarbios yra automobilio šviesos. AutoSviesos.lt siūlo sužinoti, kokios lemputės parduodamos tam, kad galėtumėte saugiai važiuoti. Ypatingai geras kelio apšvietimas tampa aktualus artėjant šaltajam metų laikui, kai didžiąją dalį paros yra tamsu, o ir įvairūs krituliai, kaip lietus, rūkas ar sniegas, apsunkina važiavimą keliais. Norėdami išsirinkti tinkamas lemputes daugiau info rasite interneto svetainėje.

ŠviesosTam, kad netektų nemaloniai nustebti, kai policijos pareigūnai sustabdo kelyje ir nurodo, kad jūsų lemputės nedega ar netinkamai dega, reikėtų reguliariai patikrinti jų būklę. Tiesa, tai daryti reikėtų ne tik tada, kai artėja technikinis automobilio patikrinimas, bet dažniau, juk nesudėtinga ijungti šviesas ir apeiti aplink automobilį ar paprašyti, kad kiti pažiūrėtų, ar viskas tvarkoje. Saugumas priklauso ir nuo jūsų.

Visos parduodamos lemputės skirstomos į tokias grupes, kaip kaitrinės, halogeninės, Xenon ir LED. Kiekviena iš šių lempučių yra sudaryta taip, kad turi stiklinį gaubtą, kepurėlę ir siūlą. Kai perkate lemputes savo transporto priemonei, reikia žinoti ne tik kokių lempučių reikia, bet ir, kam jos skirtos, nes skirsis jų rūšis, pavyzdžiui, automobilio valstybinio numerio apšvietimo ir ilgojo matymo žibintų lemputės bus visiškai kitokios.

Skaityti straipsnį “Kaip išsirinkti tinkamas automobilio lemputes?” »