Mėnesio archyvas: 2020 m. rugsėjo mėn.

Priežastys kodėl reikėtų rinktis įtempiamas lubas

įtempiamos lubosTvarkant būstą ar įsikūrinėjant naujus namus, tikrai norisi atsinaujinti. Dažnai atnaujinimai prasideda keičiant sienų spalvas, dekoracijas, kartais baldus, tačiau daugelis neatkreipia dėmesio į tai, jog kartais tereikia pakeisti vieną dalyką, kuris gali turėti įtakos viso kambario įvaizdžiui. Žinoma, tai tinka ne visiems, todėl specialistai rekomenduoja atkreipti dėmesį į taip kaip atrodo jūsų lubos. Jei jos niekada nebuvo dažytos kitokia nei balta spalva arba apie jas net nepagalvojote, kai mąstėte kaip interjeras turėtų atrodyti, tai tikrai verta paieškoti idėjų. Dabar gausu visokiausių pasiūlymų kaip galima pakeisti lubas ar kaip jas dailiau įrengti. Juk galima rinktis iš kur kas daugiau spalvų nei tik balta, kuri dominuoja daugelio namuose. Įtempiamos lubos, kurios dabar pasirenkamos vis dažniau gali pasiūlyti labai skirtingų dizainų ir dar daug kitokių privalumų, todėl norintys unikalumo namuose tikrai turėtų apie šias lubas sužinoti daugiau.

Įtempiamos lubos yra puikus atradimas, nes jos visapusiškai gerina namų įvaizdį. Pirmiausia, labai verta žinoti, jog jos susidaro iš karkaso ir plėvelės. Pvc plėvelė yra tai, kas puikiai matosi ant lubų, kai ji yra įtempiama. Didžiausias pranašumas yra tas, kad pati plėvelė gali būti labai įvairi kalbant apie vizualinius sprendimus. Viskas ką įmanoma sugalvoti, gali būti ant jos atspausdinta, taigi, namai gali virsti tikru meno kūriniu arba būti itin paprastu variantu. Renkantis spalvą ar net kelias ant pvc plėvelės taip pat galima pasirinkti ir blizgumą arba matinį efektą. Taip pat reikia atsiminti, jog atspausdinti galima bet kokius ornamentus, raštus ar paveikslėlius, tad jei norisi galima ir savo nuotrauką ant lubų apturėti. Svarbiausia, jog pasirinkti variantai derėtų su jau esamu kambario stiliumi, spalvomis bei dekoracijomis. Lubas išsirinkti ir puikius specialistus jų montavimui rasti galite čia – https://www.lubunamai.lt/.

Skaityti straipsnį “Priežastys kodėl reikėtų rinktis įtempiamas lubas” »

Įtempiamos lubos: tarp privalumų ne tik nedidelė kaina

įtempiamos lubos VilniusNamuose dažnai norisi džiaugtis labai jaukia, dailia ir atpalaiduojančia aplinka, todėl interjerui stengiamasi skirti kiek įmanoma daugiau dėmesio. Planuojant kaip atrodys namai galima susidurti su labai daug sunkumų, tačiau tais atvejais kai savo norų nepavyksta įgyvendinti patiems, galima pasisamdyti interjero dizainerį, kuris padės namus suplanuoti taip, kad juose visuomet jaustumėtės patogiai ir jaukiai. Deja, labai dažnai įrenginėjant interjerą pamirštama tinkamą dėmesį skirti luboms. Nors anksčiau jos tikrai nebuvo ta kambario sritis, kuriai buvo skiriamas dėmesys, tačiau dabar keičiantis madoms, atsirandant daugiau galimybių, išskirtinėmis tapti gali ir kambario lubos. Jas pravartu derinti prie pasirinktų sienų spalvų, grindų arba prie detalių bei baldų, kuriuos žadate pasirinkti. Tik harmoningai atrodantis kambarys bus stilingas ir jaukus. Jei pagalvojus, tikrai nebesinori baltų dažytų lubų savo namuose, puikus sprendimas bus įtempiamos lubos Vilnius, kurios leis iš lubų padaryti viską, ko tik norisi: nuo vienspalvių sprendimų iki nuotraukų ar paveikslėlių spaudos.

Skaityti straipsnį “Įtempiamos lubos: tarp privalumų ne tik nedidelė kaina” »

Įtempiamos lubos gali suteikti autentiškumo namams

Interjeras namuose ne visiems būna svarbus, tačiau žmonės, kurie nori jaustis namuose patogiai ir jaukiai, dažniausiai šiam dalykui skiria nemažai dėmesio ir finansų. Kartais tenka pasirinkti net ir interjero dizainerį, kuris padeda įgyvendinti žmogaus idėjas derinant skirtingus stilius, spalvas ir akcentus. Interjere svarbu viskas – baldai, spalvos, sienos, grindys, papuošimai, ir net buitinės technikos spalvos, formos, jei jos yra puikiai matomos kambaryje. Deja, kol visus šiuos dalykus daugelis derina, pamirštamos lubos, kurios dažnai paliekamos baltos, be gyvybės. Taip darome, nes ne visuomet pagalvojama, jog gali būti kitaip. Senas stereotipas bei pripratimas prie tokio varianto lemia, jog nepasirenkami jokie įdomesni variantai. Dabar papuošti lubas nebėra sunku, tą padaryti gali padėti įtempiamos lubos, todėl laikas į lubų grožį pažiūrėti kitaip.

Dažnai savo namuose norisi išskirtinumo, autentiškumo. Tą susikurti gali būti nelengva, ypač tame nepatyrusiems. Kad namai net ir su išskirtiniais pasirinkimais atrodytų dailiai, reikia nemenkai padirbėti. Vienas patogiausių variantų išsiskirti iš kitų gali būti įtempiamos lubos su jūsų daryta nuotrauka ar koks nors paveikslėlis. Tikrai ne daugelis yra išbandę tokį variantą, todėl bent kol kas galima džiaugtis tuo, jog su tokiu sprendimu tikrai išsiskirsite. Geriausia tai, kad neutraliame kambaryje, nuotrauka gali būti nepakeičiamu meno kūriniu, kurį pastebės visi svečiai.

Skaityti straipsnį “Įtempiamos lubos gali suteikti autentiškumo namams” »

Kada gali prireikti koučingo?

KoučingasTurbūt nelengva nepastebėti, jog šiomis dienomis yra įvairių mokymų. Dažnai žmonės moko kitus kaip atlikti tam tikrus darbus, gyventi, nors pačių sukaupta patirtis yra nedidelė. Tokie žmonės suteikė įvairiems kursams prastą reputaciją. Kursai, mokantis kaip dirbti, vadovauti, yra vienas geriausių pasirinkimų įmonei. Tačiau labai svarbu pasirinkti reikiamą koučingą. Koučingas jau daug metų yra pasirenkamas įvairiems atvejais. Jo dėka galima suartėti su bendradarbiais ir suprasti, ko jie nori. Pasirinkti jį verta įvairiais atvejais:

  • Jei vadovai jaučia, jog dirbimo metodika nebepadeda jiems pasiekti norimų rezultatų.

  • Jei norisi rasti naują būdą kaip lengviau dirbti su komanda.

  • Ir kit.

Jei norite išmokti, kaip bendrauti su kolegomis ir sėkmingai vadovauti, koučingas yra būtent Jums. Jo dėka išmoksite kaip lengviau bendrauti, kaip motyvuoti darbuotojus siekti tam tikrų rezultatų. Universitete nemoko kaip dirbti vadovo darbą. To reikia išmokti savarankiškai arba pasirinkti kursus. Jei norite dirbti sėkmingai darbą, Jums gali prireikti pagalbos. Koučingo metu Jums bus suteiktos visos naudingos žinios, kurių gali prireikti, norint sėkmingai dirbti.

Skaityti straipsnį “Kada gali prireikti koučingo?” »