Paskutinės minutės kelionės leidžia įgyvendinti svajones

Paskutinės minutės kelionės – tai kelionės, siūlomos likus nedaug laiko iki skrydžio. Žinoma, tai tikrai nereiškia, kad per pusvalandį turite susikrauti  lagaminus ir skubėti į oro uostą, iki kelionės paprastai būna likę savaitė ar dvi, taigi, dar galite spėti darbe pasiprašyti atostogų. Paskutinės minutės kelionės kainuoja pigiau nei įprastai, todėl tai – puiki galimybė aplankyti šalis, apie kurias jau seniai svajojote.

Paskutinės minutės kelionėsJau praėjo tie laikai, kai kelionių organizatoriai siūlė paskutinės minutės keliones tik į Turkiją ar Egiptą, dauguma mūsų jau esame aplankę šias šalis. Šiandien siūlomos ir egzotiškos kelionės, pavyzdžiui, į Tailandą. Pigūs skrydžiai paprastai siūlomi ne sezono metu, todėl tai – puiki proga dar šiek tiek pasidžiaugti vasara egzotiškuose kraštuose.

Keliautojai itin mėgsta apsilankyti šiltose šalyse rudenį ar žiemą, kada Lietuvoje jau būna gerokai šalta. Žinoma, grįžti atgal, kur jau šalta ir žvarbu, dažnai nesinori, tačiau kelionių įspūdžiai atperka viską. Smagu tai, kad ne sezono metu paskutinės minutės kelionės kainuoja dar pigiau, todėl tiesiog būtų nuodėmė nepasinaudoti proga.

į paskutinės minutės pasiūlymus paprastai įeina ne tik skrydis lėktuvu, bet ir apgyvendinimas viešbutyje ir pervežimas: dažniausiai nuo oro uosto iki viešbučio, kuriame apgyvendinami turistai, būna nemažas kelio gabaliukas, todėl perkant kelionę svarbu pasirūpinti ir pervežimu, kad nuvykus į oro uostą nereikėtų blaškytis ir ieškoti, kaip nuvykti į viešbutį. Taxi mokestis gali būti tikrai nemažas, todėl geriau tuo pasirūpinti iš anksto.

Kartais paskutinių minučių pasiūlymuose būna "viskas įskaičiuota" – tai reiškia, kad viešbutyje gausite pusryčius, pietus, vakarienę ir nemokamų gėrimų. Žinoma, nuvykus į svečias šalis norisi nueiti ir į kavines, tačiau kartais kainos tikrai nedžiugina, todėl pasirinkus kelionės paketą, kuriame "viskas įskaičiuota", galite sutaupyti nemažai pinigų. Prieš nusipirkdami kelionę, apgalvokite, ką veiksite nuvykę į svečią šalį: jei planuojate išvykas, Jums nepalanku rinktis viešbutį su pilnu maitinimu, todėl galite rinktis tokius pasiūlymus, į kuriuos įskaičiuoti tik pusryčiai arba tik pusryčiai ir vakarienė.

Paskutinės minutės pasiūlymai gali leisti sutaupyti ir aplankyti tokias šalis, apie kurias jau kurį laiką svajojote, tačiau vis nenusipirkote kelionės paketo dėl pernelyg aukštų kainų. Taip pat ir pigūs skrydžiai leidžia nuvykti ten, kur norite Jūs. Pagalvokite, galbūt jau laikas išvykti kad ir į trumpą kelionę? 

761
Ačiū!
Klaida!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *