Biuro baldai

Daugelis vadovų supranta, kad įmonės įvaizdį kuria ne tik išorinė reklama, produkto ar vadovo įvaizdis, bet ir tiesioginis kontaktas su klientu, jam apsilankius pačioje įmonėje. Itin svarbu apsilankiusį klientą ne  tik maloniai sutikti, suteikti jam reikiamos informacijos, bet ir tai, kad įmonės patalpose butų gera ir jauku. Nepamirškite, kad  vidinį įvaizdį formuoja ir darbuotojų nuomonė apie įmonę. Todėl susikurti jaukų įmonės interjerą ir į tai investuoti šiek tiek lėšų tikrai verta, juk maloni aplinka prisidės prie teigiamo jūsų įvaizdžio kūrimo.

biuro baldaiKuriant įmonės vidinį įvaizdi didelę reikšmę turi tinkamai parinkti biuro baldai. Tačiau juos pasirinkti nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti iš pirmo karto. Priešingai nei perkant namų baldus,  baldai naudojami biure turi būti tinkami daugeliui žmonių. Juk neretai toje pačioje darbo vietoje dirbama pamainomis, todėl tai pačiais baldais naudojasi keletas darbuotojų. Todėl pavyzdžiui biuro kėdė ar stalo aukštis turi būti reguliuoji ir prisitaikantys prie bet kurio žmogaus poreikių.

Labai svarbu, kad biuro baldai būtų patogūs ir praktiški. Juk biure praleidžiame didžiąją dalį savo laiko, tad atkreipkite dėmesį į tai, kad  kėdės būtų itin patogios ir nekeltų nugaros skausmo, kad lentynose tilptų ir būtų lengvai rūšiuojami popieriai ir panašiai.

Nepamirškite atsižvelgti ir į gaminio kokybę. Itin svarbu pasirinkti kokybiškus baldus,  priešingu atveju  jie greitai susidėvės ir juos reikės dažnai keisti, dėl to bus gaištamas brangus įmonės darbo laikas. Tad perkant biuro baldus geriau investuoti daugiau lėšų, tam kad jie tarnautų kuo ilgesnį laiko tarpą. Todėl užsisakinėdami baldus atkreipkite dėmesį iš kokių medžiagų yra gaminami. Patartina rinktis patikimas ir laiko patvirtintas medžiagas.

Itin patogu gaminti baldus pagal užsakymą. Tuomet būsite tikri, kad baldai bus tinkamo dydžio, talpūs, o tai jūsų biurui sukurs erdvės pojūtį. Taip pat baldai pagal užsakymą bus pritaikyti būtent jūsų biurui, derės tarpusavyje, tad galite tikėtis, kad jie atrodys nepriekaištingai.

Rinkdamiesi baldus nepamirškite pabrėžti ir savo įmonės stilių. Galite jį derinti prie įmonės prekės ženklo. Taip pat labai svarbu tinkamai pasirinkti spalvas. Nustatyta, kad pastelinės, šviesios spalvos ramina, o ryškios ir iššaukiančios skatina kūrybiškumą. Tad spalvas derinkite prie įmonės darbo pobūdžio.

Atkreipkite dėmesį į darbuotojų norus ir pageidavimus. Juk jie biure praleidžia didžiąją dalį laiko, tad geriausiai žino, kokių baldų reikia. Į jų nuomonę tikrai verta atkreipti dėmesį, nes darbuotojus tenkinanti darbo aplinka sukuria reikiamą darbo atmosferą, o tai padidina darbo našumą.

702
Ačiū!
Klaida!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *